TEB'den yeni dijital kredi kartı duyurusu! Efsane fırsatlar CEBTETEB kredi kartında

TEB'den yeni dijital kredi kartı duyurusu! Efsane fırsatlar CEBTETEB kredi kartında

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. CEPTETEB yeni dijital kredi kartı duyurusunu resmi web sitesi üzerinden yaptı. İşte müşterilere yeni kazanç fırsatları…

Türkiye bankacılık sektöründe geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) yeni bir duyuru yaptı. TEB resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda, bankanın yeni dijital Kredi kartı tanıtıldı. CEPTETEB yepyeni dijital kredi kartı ile efsane fırsatlar sunmaya devam ediyor. CEPTETEB yeni dijital kredi kartı ile efsane fırsatlar kapsamında alışveriş yapan müşterilere bin TL’ye varan indirim avantajları sunuluyor.

CEPTETEB Kredi Kartı 1000 TL İndirim Fırsatı

TEB resmi web sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusuna göre CEPTETEB dijital kredi kartına hemen başvuranlara online alışverişlerde kaçırılmayacak fırsatlar veriliyor. 10 ayda 1000 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanmak için CEPTETEB yeni dijital kredi kartı başvuruları devam ediyor. Kampanya duyurusuna göre 1 Kasım ile 31 Aralık 2021 tarihleri arasında CEPTETEB dijital kredi kartı onaylanan müşteriler, kampanyaya katılma hakkı elde ediyor.

Yeni dijital kredi kartına sahip olan ve kampanyaya katılan tüm TEB müşterileri, internet alışverişlerinin yüzde 20’si Efsane Fırsatlar kapsamında bankaya ödetiyor. Aylık en fazla 100 TL ve kampanya boyunca en fazla 1000 TL olacak şekilde ödemeleri müşteriler yerine bizzat TEB yapıyor. CEPTETEB yeni dijital kredi kartı ile online alışveriş kampanyasına katılmanın yolları da bankanın resmi web sitesi üzerinden müşterilere duyuruldu.

CEPTETEB Kampanyasına Katılım Koşulları

Henüz CEPTETEB’li olmayanlar, hemen TEB mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirerek banka müşterisi olma hakkını elde edebiliyor. Görüntülü görüşme yaparak CEPTETEB’li olan müşterilere anında CEPTETEB dijital kredi kartı veriliyor. CEPTETEB dijital kredi kartı onaylandığı zaman hemen CEPTETEB kampanyalar menüsüne tıklayan müşteriler, bu sayede kampanyaya katılım sağlayabiliyor.

Kampanya sadece CEPTETEB dijital kredi kartı sahipleri için geçerli oluyor. Kampanyaya katılım 31 Aralık 2021 tarihi itibarıyla sondur. Her online alışverişin yüzde 20’si gün sonunda ekstreye indirim olarak yansıtılır. Bu sayede CEPTETEB müşterileri harcarken kazanıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz