Bir Zamanlar Çukurova Haminne öldü mü? Serpil Tamur diziden neden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova Haminne öldü mü? Serpil Tamur diziden neden ayrıldı?
NotHaber

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümleriyle heyecanlı sahneler izletmeye devam ediyor. Son yayınlanan bölümde Haminne olayı diziye damga vurdu. Bu sahneleri izleyenler Haminne öldü mü sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Haminne öldü mü? Serpil Tamur diziden neden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova Haminne öldü mü sorusu yanıt arıyor. ATV ekranlarının vazgeçilmez olan dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Son bölümlerde yaşanan olayların ardından Haminne karakteri gündeme geliyor. Dizinin hayranları Bir Zamanlar Çukurova Haminne öldü mü sorusuna yanıt arıyor. Bu yaşananlarla birlikte akıllara Haminne karakterini canlandıran Serpil Tamur diziden neden ayrıldı sorusunu getiriyor. Haberimizde konuyla ilgili ayrıntıları sizler için derledik. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Haminne öldü mü? Serpil Tamur diziden neden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova Haminne öldü mü?

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Haminne olayı izleyenleri meraklandırıyor. Betül'ün Haminne'yi itmesi nedeniyle yere düşen ve kanlar içinde kalan Haminne'nin ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Betül ise fotoğrafı ele geçirip büyük sırrı öğrenirken, Haminne'nin sağlık durumunun ilerleyen sahnelerde belli olması öngörülüyor. Betül, Haminne'nin elinden Hakan ve Demir'in fotoğrafını almak isterken Haminne'yi iter ve düşmesine sebep olur. Başını vuran Haminne kanlar içinde kalırken, Betül dehşete düşer.

Betül, fotoğrafı ele geçirip büyük sırrı öğrenirken, Haminne hayata tutunabilecek midir?

Konuyla ilgili detaylar yeni bölüm yayınlandığında ortaya çıkacak. Ancak alınan kulis bilgilerine göre, Haminne karakterinin dizide sona geldiği gözüküyor. Bu nedenle yaşı da yüksek olan karakterin yaşanan olaydan sağ çıkamayacağı ve senaryo gereği hayatına son verileceği söyleniyor.

Bir diğer senaryo ihtimali ise, Haminne karakterinin seyirciler tarafından çok sevilmesi ölümüne götürmeyeceğini gösteriyor. Hastanede tedavi altına alınarak hayatta kalabileceği de diğer konuşulan kulis bilgileri arasında yer almaktadır.  Peki, Haminne karakterini canlandıran Serpil Tamur diziden neden ayrılıyor?

Bir Zamanlar Çukurova Serpil Tamur diziden neden ayrıldı?

Serpil Tamur, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden neden ayrılıyor sorusunun yanıtı henüz netlik kazanmadı. Haminne karakterinin dizide ölmesi sonucu Tamur’un diziden ayrılmasının dışında bir seçenek gözükmüyor. Tamamen senaryo gereği bir ayrılığın dışında usta oyuncu Serpil Tamur’un diziden ayrılması için herhangi bir sebep gözükmüyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz