Netflix sticker nasıl indirilir? Netflix stickeler Whatsapp’a nasıl, nereden eklenir?

Netflix sticker nasıl indirilir? Netflix stickeler Whatsapp’a nasıl, nereden eklenir?
NotHaber

Milyonlarca kullanıcıya sahip Netflix, whatsapp üzerinden sticker çeşitlerini kullanıcılarına sunuyor. teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcısı Netflix bu sticker çeşitleri için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımla bu sticker çeşitlerine sahip olabilmek için takipçilerinin “Selam Netflix sende sticker varmış” yazmasını istedi. Binlerce takipçisi şimdi bu stickerlar için araştırmalara başladı. Peki, Netflix sticker nasıl indirilir? Netflix stickeler Whatsapp’a nasıl, nereden eklenir?

Netflix stickeler WhatsApp’a geldi. Milyonlarca kullanıcıya sahip dünyanın en büyük film ve dizi şirketi Netflix Sticker çeşitlerini tanıtıma soktu. Sosyal medya üzerinden tanıtımını yapan Netflix, stickelerı Whatsapp’a indirme şansını kullanıcılarıyla paylaştı. Bu paylaşımı gören milyonlarca takipçi şimdi stickerlar için indirme seçeneklerini araştırıyor. Peki, Netflix sticker nasıl indirilir? Netflix stickeler Whatsapp’a nasıl, nereden eklenir?

Netflix sticker nasıl indirilir?

Netflix Sticker, Netflix Türkiye Instagram hikayesi üzerinden takipçilerine sunuldu. Netflix Instagram sayfası için https://www.instagram.com/netflixturkiye/?hl=tr bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Sayfayı ziyaret etmenizin ardından hesabın hikayesine girmeniz gerekiyor. Hikayede paylaşılan Whatsapp bağlantısına tıklayıp Netflix Whatsapp hesabına girmeniz gerekmektedir. Doğrudan whatsapp bağlantısına gitmek için buraya tıklayın. Whatsapp hesabına girdikten sonra otomatik gelen mesajı Netflix Türkiye’ye iletiniz.

Netflix stickeler Whatsapp’a nasıl, nereden eklenir?

Netflix stickeler Whatsapp’a inmeden önce şirket tarafından sizlere bir sözleşme iletilecektir. Bu sözleşmeyi onayladıktan sonra stickerlara sahip olabileceksiniz.

Netflix sticker nasıl indirilir

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz