Mülakat yerleri ve 28. dönem POMEM giriş belgesi! 28. Dönem POMEM mülakat yerleri nasıl sorgulanır?

Mülakat yerleri ve 28. dönem POMEM giriş belgesi! 28. Dönem POMEM mülakat yerleri nasıl sorgulanır?
NotHaber

Adaylar tarafından merak edilen 28. Dönem POMEM mülakat yerleri açıklandı mı? Bu sorunun yanıtı araştırılırken, 28. Dönem POMEM giriş belgesi detaylarını arıyor. Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) için başvuruda bulunmuş olan ve mülakata hak kazanmış olan adaylar, dün akşam saatlerinde erişime açılmış olan sorgulama ekranı üzerinden sözlü sınav yeri ve sınav giriş belgesi alabilmektedir. Peki, 28. Dönem POMEM mülakat yerleri nasıl sorgulanır? Mülakat yerleri merak edilen 28. dönem POMEM giriş belgesi sorgulama ve detaylar haberimizde.

28. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

POMEM mülakat hakkı kazanmış adaylar mülakat yerlerini araştırıyor. Polis Akademisi Başkanlığı hizmetleri Polis Akademisi Başkanlığı ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır. 28. Dönem POMEM sınavını geçen adaylar, mülakat yerlerini resmi internet sayfasından öğrenebilirler.

28. DÖNEM POMEM MÜLAKAT YERLERİ AÇIKLANDI MI?

28. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile pa.edu.tr internet adresi üzerinden sorgulayarak ulaşabiliyor.

28. DÖNEM POMEM MÜLAKAT YERLERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN.

POMEM MÜLAKAT SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

İlan edilmiş ola n sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır. Aynı zamanda adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternet üzerinden yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Sınava katılacak adayların, Sınav Merkezine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı ya da bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz