Survivor All Star yarışmacıları belli oldu mu? Sürpriz isimler kadroda yer alacak

Survivor All Star yarışmacıları belli oldu mu? Sürpriz isimler kadroda yer alacak

Yayın hayatına başladığı günden beri her yıl en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2022 All Star için geri sayım devam ediyor. Survivor yeni sezon yarışmacıları belli oldu mu? Survivor 2022 All Star ne zaman başlayacak?

Türkiye’nin her sezon en çok izlenen yarışma programı olan Survivor Türkiye, yine bomba gibi kadrolar ve heyecan dolu yarışmalarla gündeme gelecek. Survivor 2022 All Star yarışması için artık geri sayıma geçilirken, milyonlarca izleyici de yarışma hakkında araştırma yapmaya devam ediyor. Survivor 2022 yarışmacılarının kim olduğunu öğrenmek için gözler Acun Ilıcalı’dan gelecek açıklamaya çevrildi.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni Survivor Türkiye 2022 yarışması, bilindiği üzere daha önceden All Star formatında yapılacağı açıklanmıştı. Bununla birlikte sevilen yarışmanın yeni sezon kadrosunda yer alacağı açıklanan ilk isim de Barış Murat Yağcı olmuştu. Yarışmada bu sene geçen sezonlardan en iyi isimler yer alacağı belirtilirken gözler yapımcı ve medya patronu Acun Ilıcalı’dan gelecek habere çevrildi.

Survivor All Star Kadrosunda Hangi İsimler Var?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye’nin yeni sezonu yakın zamanda başlayacak. Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği programda yarışmacı kadroları yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bunun üzerine izleyiciler internet üzerinden “Survivor’ın yeni sezondaki yarışmacıları belli oldu mu?” şeklinde araştırmalar yapmaya devam ediyor.

Survivor Türkiye 2022 yarışmasında yeni sezon ile ilgili oldukça ilginç iddialar ortaya atıldı Yeni sezon için nefesler tutulurken, Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamasında 2022 sezonunda Survivor’ı All star konseptinde ekranlara getireceğini ifade etmişti. Bunun üzerine daha önce yarışmada boy göstermiş olan isimlerden hangilerinin 2022 kadrosunda yer alacağı merak konusu oldu.

İlk Yarışmacı Netlik Kazandı

Milyonlarca kişi Acun Ilıcalı’nın iki dudağının arasından çıkacak isimlere odaklanmışken, herkesi şaşırtan açıklama Barış Murat Yağcı’dan geldi. Instagram hesabından açıklama yapan eski yarışmacı, "survivor all star 2022'ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı. Diğer yarışmacıların ise önümüzdeki günlerde yapımcı Acun Ilıcalı tarafından kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz