Survivor All Star kadrosu belli oldu mu? Yeni sezonda kimler yarışacak?

Survivor All Star kadrosu belli oldu mu? Yeni sezonda kimler yarışacak?

Türkiye’nin en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star heyecanı devam ediyor. Merakla beklenen yarışmada hangi isimlerin yer alacağı büyük tartışma yarattı. İşte Survivor All Star kadrosu hakkındaki son gelişmeler…

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star, yeni yayın sezonuna bomba gibi bir giriş yapmayı planlıyor. Milyonları ekran başına toplayan ve yarışmacılar arasında büyük bir rekabete yol açan survivor all star yarışması için nefesler tutuldu. Yeni soznun başlayacağı tarih programın izleyicileri tarafından merak edilirken, medya patronu Acun Ilıcalı merak uyandıran açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star programı hakkında konuşan Acun Ilıcalı’nın ardından heyecan giderek arttı. Survivor All Star yarışmasının kadrosunda kimler yer alacak? Survivor All Star yarışması ne zaman başlayacak? Bu soruların yanıtlarını arayan izleyiciler, Survivor All Star yapımcısı Acun Ilıcalı’nın paylaşımlarını da yakından takip ediyor. Uzun yıllardır reytinglerde rekor üstüne rekor kıran Survivor yarışması All Star formatı ile bomba gibi geliyor.

Survivor All Star Yarışmacıları Kimler?

Merakla beklenen Survivor All Star yarışmasında hangi isimlerin yer alacağı sorusu izleyiciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star kadrosunun belli olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, merakla bekleyen izleyicileri daha da heyecanlandırmayı başardı.

Yakın zamanda açıklanması beklenen Survivor All Star kadrosunda kimlerin yer aldığı hakkında bazı tartışmalar çıktı. Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olan Survivor All Star yarışmacıları, takipçilerinden büyük destek görmeye devam ediyor. En sevilen isimlerin yeni sezonda Survivor All Star yarışmacı kadrosu içinde olması bekleniyor.

Survivor All Star Ne Zaman Başlayacak?

Yeni yayın sezonuna bomba gibi giriş yapması beklenen Survivor All Star programı 2022 yılında başlayacak. Henüz net tarih verilmese de reyting rekorları kıran yarışma geçen sene şubat ayında ekranlara gelmeye başlamıştı. Bu yüzden Survivor All Star yarışmasının da 2022 Şubat ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen Survivor All Star yarışmasında yakın zamanda kadro açıklanacak.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz