Survivor 2022 kadrosu açıklandı! Turabi ismini göremeyince açıklama yaptı!

Survivor 2022 kadrosu açıklandı! Turabi ismini göremeyince açıklama yaptı!

Uzun bir süredir merakla beklenen Survivor 2022 All Star yarışmacı kadrosu nihayet açıklandı. Yarışmacılar arasında kendi ismini göremeyen Turabi Çamkıran, yapımcı Acun Ilıcalı’ya sitem edenlere yanıt verdi…

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Geniş bir izleyici kitlesi bulanan yarışmada en heyecanlı aşama geçtiğimiz gün yaşandı. Uzun bir süredir Survivor Türkiye’de hangi isimlerin yarışacağı merak ediliyordu. Beklenen açıklama programın yapımcısı ve medya patronu Acun Ilıcalı’dan geldi.

2022 yılında All Star formatında yapılacağı açıklanan Survivor All Star 2022 yarışmasında takımlar belli oldu. Yarışmada ünlüler ve gönüllüler kadrosu resmen Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Eski sezonlardan iddialı yarışmacıların yeniden kıyasıya mücadelede edecekleri Survivor Türkiye yarışması yeni sezonda All Star formatında ekranlara gelecek. Yarışma kadrosunda olması beklenen isimlerden biri turabi Çamkıran’dı.

Turabi Çamkıran Kadroda Yer Alamadı

Survivor Türkiye’nin eski yarışmacıları arasında yer alan ve adından sık sık söz ettiren Turabi, sosyal medyada gündem oldu. Acun Ilıcalı tarafından resmen açıklanan Survivor kadrosunda yer alamayan Turabi, kişisel sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü. Sosyal medyada çok sayıda eleştiri alan Turabi, Survivor All Star 2022 kadrosunu paylaştı ve Acun Ilıcalı’ya sitem etti.

Daha önceki paylaşımlarında Survivor 2022 yarışmasında olacağına dair imalı mesajlar veren Turabi’nin kadroda yer almadığı görüldü. Kadroda kendine yer bulamayan Turabi, sosyal medyadaki gelen kötü yorumlara da topluca yanıt vermesiyle dikkat çekti.

Kim Seçti Bunları Sorusuna Yanıt Verdi

Kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Turabi Acun Ilıcalı'ya ve yarışmacılara dair kötü yorumlara bir yanıt verdi. "Kim seçti bunları?", "Acun abi işi gücü bırakıp kim izler ki bu arkadaşları?" gibi yorumları paylaşan Turabi tüm dikkatleri üzerine çekti: “Kim seçti bunları' diyenlerin aklında sorun ararım ki diyen de pek yoktur. Takımların ikisi de efsane. Şampiyonluğa herkes çok yakışıyor. Tahmin bile edemiyorum kim olur! Hepinize tek tek can-ı gönülden başarılar dilerim kardeşlerim. Umarım sakatlanmadan güzel bir sezon geçirirsiniz."

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz