Survivor 2022 All Star kadrosu sızdırıldı! Survivor’da kimler yarışacak?

Survivor 2022 All Star kadrosu sızdırıldı! Survivor’da kimler yarışacak?

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor Türkiye’de 2022 yılı heyecanı yaşanıyor. Yeni sezonda all star formatında yapılacak Survivor yarışmasının kadroda yer alan isimler merak ediliyordu. İşte Survivor’da yarışacak isimler…

Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği Survivor Türkiye 2022 All Star yarışması, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Survivor yarışmasının yeni sezonunda geçmişten gelen isimler yarışacak. Kadroda yer alan isimlerin sosyal medyaya sızdırılması büyük yankı uyandırdı. All Star formatıyla ekranlarda yerini alması beklenen Survivor Türkiye 2022 için geri sayım devam ediyor.

Gönüllüler ve Ünlüler konsepti ile TV8 ekranlarından izleyicilerle buluşması beklenen Survivor Türkiye 2022 yarışmasında nefesler tutuldu. Sosyal medyada kadroda yer alan isimlere dair pek çok sızıntı yaşandığı görüldü. Survivor 2022 yarışmasının başlamasına 3 aydan kısa bir süre kala milyonlarca kişi medya patronu Acun Ilıcalı’dan gelecek açıklamaya kilitlendi. Her yıl TV8 ekranlarından reyting rekorları kıran ülkenin en sevilen yarışma programı yine bomba gibi isimlerle ekranlara gelecek.

Survivor Resmi Kadrosunu Açıklayacak

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Üniversitesi’nde düzenlenen bir etkinliğe katılan Acun Ilıcalı çok merak edilen Survivor 2022 All Star yarışması hakkında konuştu. Ünlü yapımcı, yeni sezonda Survivor Türkiye 2022 yarışmacı kadrosunun büyük ölçüde hazırlandığını ve gerekli açıklamayı yakında yapacağını söyledi. Acun Ilıcalı’nın bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı bulurken, detaylar ilerleyen günlerde gündeme gelecek.

Survivor Kadrosu Sosyal Medyaya Sızdı

Medya patronu Acun Ilıcalı, milyonlarca izleyicinin merakla beklediği Survivor 2022 Türkiye All Star yarışmacı kadrosu hakkında şunları söyledi: “survivor all star 2022 kadrosu belli oldu. Büyük ihtimal pazartesi veya Salı günü resmi açıklamayı yapacağız. Ben de heyecanla bekliyorum isimleri.”

Tv8 ekranlarından izleyicilerle buluşan Survivor Türkiye yarışmasının yeni sezonunda birbirinden ünlü simalar yer alacak. Sosyal medyaya sızdırılan bilgilere göre Ilıcalı'nın Barış Murat Yağcı, Aleyna Aleyna Kalaycıoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Gökhan Keser, Aycan Yanaç, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Berkan Karabulut, Gizem Kerimoğlu ve Merve Aydın ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz