Saçlarını kazıtan Fatma’nın son hali yürekleri burktu! Esra Erol canlı yayında yıkıldı

Saçlarını kazıtan Fatma’nın son hali yürekleri burktu! Esra Erol canlı yayında yıkıldı

ATV ekranlarının en çok izlenen televizyon programlarından Esra Erol’da programında gözyaşları sel oldu aktı. Yüzde 50 engelli olan Fatma Oruç’un saçlarını kazıtmış halini görenler adeta yıkıldı. Esra Erol’da son bölümde neler oldu?

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan esra erol’da programına katılan Melahat Oruç, yüzde 50 engeli olan 19 yaşındaki kızı Fatma Oruç'un imam nikahlı evli olan iki çocuk babası Ahmet'e kaçtığını söyledi. Esra Erol ve ekibinden yardım isteyen Melahat Oruç’a karşılık Fatma, ailesinin yanına dönmek istemediğini söyledi. Daha sonra kararını değiştirerek annesiyle evine geri dönen 19 yaşındaki Fatma Oruç, yine evden kaçtı.

Fatma’nın Son Hali Herkesi Şaşırttı

Kızlarının yeniden evden kaçmasından sonra bir kez daha Esra Erol’dan yardım isteyen Melahat Oruç, canlı yayında duygusal anlar yaşadı. 19 yaşındaki kızı Fatma Oruç’un imam nikahlı evli olan iki çocuk babası Ahmet’e kaçtığını söyleyen acılı anne yine yardım talep etti. Fatma ise Ahmet ile nikah kıydıklarını söyledi ve canlı yayına bağlandı. Baba evine döndükten sonra yeniden kaçan Fatma’nın son halini görenler şaşkınlık yaşadı.

ATV ekranlarından yayınlanan ve milyonlarca izleyiciye ulaşan Esra Erol’da programının canlı yayınına bağlanan 19 yaşındaki Fatma Oruç açıklama yaptı. Fatma’nın yayındaki son hali başta programın sevilen sunucusu Esra Erol olmak üzere herkesi hüzünlendirdi. Anne evinden yine Ahmet’in yaşına kaçan Fatma saçlarını kazıttı. Fatma’nın o halini gören Esra Erol canlı yayında adeta yıkıldı.

“Fatma’nın Hali İçler Acısı”

Stüdyoda duygusal anlar yaşatan bu andan sonra konu hakkında açıklamalarda bulunan Esra Erol şunları söyledi: “Fatma'yı bir şekilde ikna ederek buradan ailesinin yanına gönderdik. O bizim için gerçek anlamda mutlu sondu. Fakat sonra orada durmayıp kadın sığınma evine gidiyor oradan da çıkıp Ahmet'e gidiyor.”

Fatma’nın son hali biraz içler acısı diyen Esra Erol, konuya açıklık getirdi. İki çocuk babası Ahmet’in evindeyken Fatma’nın saçlarını kazıdıklarını söyleyen Esra Erol, “Şimdi çok şükür ki Fatma ailesinin evine dönmüş” diyerek mutlu haberi paylaştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz