Netflix üyelik ücreti ne kadar?

Netflix üyelik ücreti ne kadar?

Netflix üyelik ücreti, platform kullanıcıları ya da platforma yeni dahil olacak kişiler tarafından oldukça merak edilmektedir. İşte detaylar...

2021 yılı itibari ile ülkemizde milyonlarca vatandaşın üyeliğinin olduğu Netflix, aylık üyelik ücretine zam yapmıştır. Netflix’in üyelik karşılığında sunmuş olduğu paket içeriklerine göre fiyatları da değişiklik göstermektedir. Buna göre Netflix’in sunmuş olduğu paketler ve paketlerin ücretleri şu şekildedir:

  • Basic Paket: Bu paketin tercih edilmesi durumunda uygulamaya giriş sadece bir kişi ya da bir cihaz tarafından sağlanabilmektedir. Bu pakette, uygulama içeriklerinin çözünürlükleri standart seviyededir. Paketin aylık üyelik ücreti ise 26,99 TL’dir.
  • Standart Paket: Bu paketin tercih edilmesi durumunda uygulamaya giriş iki kişi ya da iki cihaz tarafından sağlanabilmektedir. Bu pakette, uygulama içeriklerinin yayın kalitesi 720p çözünürlüğündedir. Paketin aylık ücreti ise 40,99 TL’dir.
  • Premium Paket: Bu paketin tercih edilmesi durumunda uygulamaya aynı anda 4 kişi ya da 4 farklı cihaz bağlanabilmektedir. Bu pakette, uygulama içeriklerinin çözünürlüğü HD ve Ultra HD seviyesindedir. Paketin aylık ücreti ise 54,99 TL’dir.

Netflix Nedir?

Netflix, kullanıcılarına reklamsız dizi ya da film izleme avantajı sağlayan bir dijital platformdur. Bu platformda yüzlerce farklı tarzda dizi ya da filme rastlamak mümkündür.

Netflix’e Nasıl Üye Olunur?

Netflix’e üye olmak için birçok farklı yöntem bulunmaktadır. İnternet kullanıcıları bu yöntemlerden herhangi birini kullanarak çok kısa sürede Netflix’e erişim sağlayabilmektedirler.

Netflix dijital bir platform olduğu için bu platforma her türlü dijital ağ üzerinden erişim sağlamak mümkündür. IOS, Android ya da Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı cihazlara Netflix Mobil uygulaması indirilebilir ve yeni üyelik işlemleri ana ekrandan gerçekleştirilebilir. Üyelik işleminin tamamlanması için yapılması gerekenler, izlemek üzere seçilecek olan Netflix paketini belirlemek ve aylık üyelik ücretinin ödenebileceği bir kart tanımlamaktır. Netflix’e bilgisayar üzerinden üyelik oluşturmak için de yapılması gerekenler aynı adımlarda gerçekleştirilmektedir. Akıllı cihazlar ile bilgisayarlar arasında ki tek fark, bilgisayara bir Netflix uygulaması indirme zorunluluğu bulunmamasından kaynaklanmaktadır.

Netflix Orijinal Dizisi Ne Demek?

Netflix orijinal dizisi ifadesi, Netflix aracılığı ile yayınlanan bazı dizilerin başlangıcında çıkan bir ifadedir. Bu ifade, Netflix’in ilgili diziyi tüm bölümleri ve bölge hakları ile satın aldığını anlatır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz