Müge Anlı'nın programına katılan Serkan Kıyak yaşamına kıydı! Canlı yayında intihar sinyali vermişti

Müge Anlı'nın programına katılan Serkan Kıyak yaşamına kıydı! Canlı yayında intihar sinyali vermişti

ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çok konuşulan Serkan Kıyak intihar etti. Eşinin kendisini terk ettiği için yardım isteyen genç adam, sevdiklerine veda mesajı gönderip evinde kendini astığı öğrenildi…

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarının başında gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine çok konuşulacak olaylar yaşandı. 3 Aralık günü kaybolan eşi Zehra Kıyak’ı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan 32 yaşındaki Serkan Kıyak canlı yayında sinir krizi geçirmişti. Eşinin pideci komşularına kaçtığını öğrendikten sonra eşinin kendisine geri dönmesi için gözyaşları içinde yalvaran Serkan Kıyak’tan acı haber geldi.

Genç adam, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bir sonraki bölümüne katıldığında yaşama devam edeceğini ve eşinden boşanmak istediğini söylemişti. Bir önceki gün sinir krizi geçirirken ölümden bahsetmesi ise herkesin gözünden kaçan bir detay olmuştu. Serkan Kıyak, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından sonra ikamet ettiği Uşak’taki evine dönünde kendini asarak yaşamına son verdi.

Yakınlarıyla Helalleşti ve İntihar Etti

Türkiye’nin son günlerde en çok konuştuğu isimlerden biri olan Serkan Kıyak, evine döndüğünde bunalımdan çıkamadı ve intihar etti. Yetiştirme yurtlarında büyüdüğü öğrenilen ve 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği eşinden bir yaşında da çocuğu olan Kıyak’tan acılı haber gelmesi Müge Anlı’yı da derinden etkiledi. Kıyak’ın yakınlarına mesaj çekerek helalleştiği öğrenildi. ATV ekranlarının fenomen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına katılan Serkan Kıyak’ın ölümü sosyal medyada geniş yankı buldu.

Eşinden Ayrılmaya Kara Vermişti

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen olaylarla reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicileri bir kez daha şok yaşadı. Kıyak katıldığı son programda Müge Anlı’ya yaptığı böreği ikram etmiş ve hayata tutunacağını söylemişti. Eşinden ayrılmaya karar verdiğini canlı yayında açıklayıp yeni bir hayata başlayacağını duyurmuş ve izleyicileri umutlandırmıştı. Ancak Serkan Kıyak’tan gelen acı haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerini üzüntüye boğdu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz