Müge Anlı’da Şok İtifraf! “Her Şey İçtiğim O Kahveyle Başladı”

Müge Anlı’da Şok İtifraf! “Her Şey İçtiğim O Kahveyle Başladı”

ATV ekranlarından yayınlanan fenomen program Müge Anlı ile Tatlı Sert yine çok konuşulacak bir bölüme imza attı. Müge Anlı’ya itiraflarda bulunan Yeliz Kibiz, “Her şey içtiğim o kahve ile başladı.” dedi..

Yayın hayatına başladığı günden bu yana Türkiye’nin gündemine damgasını vuran faili meçhul cinayetleri ve kayıp vakalarını ekranlara getiren Müge Anlı ile Tatlı Sert devam ediyor. Yeni bölümde yine çok konuşulacak ve hafızalardan çıkmayacak gelişmeler yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir karanlık olay daha aydınlanma arifesine geldi.

Yeliz Kibiz’den Herkesi Şaşırtan İtiraflar

Reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni haftanın ilk programında Yeliz Kibiz olayı herkesi şaşırttı. Ekran başında izleyenlere büyük şok yaşatan olayda 4 çocuk annesi Yeliz Kibiz’e ne olduğu araştırılıyor. Müge Anlı tarafından aktarılan detaylı bilgilere göre Yadigar Kepçe’nin 8 ay önce yine programa başvurup Kibiz hakkında “Beni dolandırdı” dediği ortaya çıktı. Yadigar bey eve gittiğinde Yeliz hanımın evde olmadığını gördü ve evden 3 bilezik, bir küpe ve yüzük alıp götürdüğünü fark etti.

Yadigar, kayıp altınların umurunda olmadığını, canının sağ olduğunu bilmek istediğini bir kede de Cuma günü evden kaçıp Silivri’de bulunduğunu anlattı. Yeliz hanıma bir şey yapmadığını ısrarla söyleyen Yadigar bey, onun psikolojik sıkıntıları olduğunu ve duvarlarla konuştuğunu söyledi. Yeliz hanımın kanser hastası olduğunu dile getiren Yadigar bey onun nerede olduğunun bulunmasını istedi.

Canlı Yayında Şok Kavga

Günlerdir aranan Yeliz Kibiz bulundu ve Yadigar Kepçe ile canlı yayında birbirine girdi. Kavgaya güvenlik görevlisi müdahale etmek durumunda kaldı. Suçladığı sevgilisini aramaya gelen Yadigar, günler sonra canlı yayında buluştuğu sevgilisi ile herkesi şaşırtan bir kavgaya tutuştu. Canlı yayında yaşanan şok kavga Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicileri tarafından an be an takip edilirken, ortamı sakinleştirmek için güvenlik görevlileri devreye girdi. Yeliz Kibiz, sevgilisi Yadigar beye karşı “Namusunu şerefini…” ifadeleri kullanınca Müge Anlı, tartışmayı sonlandırmak durumunda kaldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz