Müge Anlı’da karısı pideciye kaçan Serkan son kararını verdi! Canlı yayında sinir krizi geçirmişti

Müge Anlı’da karısı pideciye kaçan Serkan son kararını verdi! Canlı yayında sinir krizi geçirmişti

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, son bölümüyle ekranlara geldi. Programa damgasını vuran Serkan Kıyak, pideciye kaçan ve kendisini reddeden karısı hakkında son kararını açıkladı…

ATV ekranlarının reyting rekortmeni yapımlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla devam ediyor. Programda en çok dikkat çeken isimlerden biri karısı pideci Gökhan’a kaçan Serkan Kıyak oldu. Türkiye’nin gündemine damga vuran olayla gündeme gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni gelişmeler yaşandı. 3 Aralık tarihinde ortadan kaybolan eşi Zehra Kıyak’ı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen Serkan Kıyak şok üstüne şok yaşadı.

Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına çıkan Serkan Kıyak, daha önce defalarca kendisini aldatan eşine gözyaşları içinde yalvardı. Sosyal medyada da çok konuşulan Serkan Kıyak, gündeme bomba gibi düşen olay hakkında son kararını verdi. Eşinin kendisini defalarca aldatmasına rağmen her defasında affettiğini söyleyen Serkan Kıyak, canlı yayında sinir krizi geçirmişti. Anneannesini ve kocasını bırakıp ortadan kaybolan Zehra Kıyak ise canlı yayına bağlandı ve eşine geri dönmeyeceğini söyleyerek “Artık beni aramayın” dedi.

Serkan Kıyak Eşinden Boşanma Kararı Aldı

Canlı yayında sinir krizleri geçiren ve kendini yerlere atan Serkan Kıyak, bugünkü programın da en çok dikkat çeken ismiydi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir merak edilen Serkan Kıyak ve Zehra Kıyak ilişkisi boşanma ile bitti. Eşinin başka erkeklere çıplak fotoğraflar attığını söyleyen Serkan Kıyak eşinden ayrılmaya kadar verdi. Serkan Kıyak bunun üzerine en iyi yaptığı şeyi yaptı ve kollarını sıvayıp mutfağa girdi.

İstanbul’da kaldığı otelin mutfağına giren Serkan Kıyak, börek yapmaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bugün de canlı yayında katılan acılı eş, yaptığı börekleri Müge Anlı’ya ikram etti. Hayatına yeni bir başlangıç yapmak istediğini söyleyen Serkan Kıyak’a en büyük desteği ise ünlü sunucu Müge Anlı vermiş oldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz