Müge Anlı’da hareketli anlar! Canlı yayında emniyet ekipleri devreye girdi

Müge Anlı’da hareketli anlar! Canlı yayında emniyet ekipleri devreye girdi

ATV ekranlarının en sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Programın bugünkü canlı yayınında hareketli anlar yaşandı. Emniyet ekipleri, canlı yayına gelen ihbarlar üzerine harekete geçti…

Yayın hayatına başladığı günden bu yana milyonlarca izleyiciye ulaşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündem olmaya devam ediyor. ATV ekranlarının reyting rekortmeni programında canlı yayında hareketli anlar yaşandı. Milyoner olma hayalleri ile dolandırılan Emine Karayılan, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına çıktı. Dolandırıldıktan sonra hem altınlarından hem de kocasından olan Emine Karayılan olayında yeni gelişmeler yaşandı.

Talihsiz kadının gözyaşları içinde anlattığı olaylar, Müge Anlı dahil programın tüm izleyicilerini şaşkına çevirdi. Akrabasının sevgilisi tarafından 1 milyon TL kazanma hayalleri kuran Emine Karayılan, eşinin haberi olmadan binlerce liralık altın birikimini Ayşe ve Adem Demir’e kendi elleriyle verdi. Daha sonra dolandırıldığını anlayan mağdur kadın, ikinci darbeyi eşinden yedi. Doğumundan hemen önce kocası tarafından terk edilen Emine Karayılan’ın yaşadığı dram herkesi hüzünlendirdi.

Canlı Yayına Peş Peşe İhbar Geldi

Tüm Türkiye’nin izlediği reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde Emine Karayılan olayı dikkat çekti. Talihsiz kadın, bahsi geçen isimlerle Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında yüzleşti. Bunun üzerine programın telefonları susmadı. Canlı yayına peş peşe gelen ihbarlar sonrasında daha önce olduğu gibi emniyet ekipleri harekete geçti.

Kuyumcu borcu olduğu ve bunun kocasının kulağına gitmesiyle olayların başladığını söyleyen Karayılan “Çok yalan söyledim eşime ama böyle olacağını bilmiyordum. Beni eşime ihanet etmekle bile suçladılar.” ifadelerini kullandı. 8 Ekim tarihinde doğum yapan ve yaklaşık 300 bin TL’lik altının kaptıran Emine Karayılan, hem dolandırıldı hem de eşinden oldu.

Mağdurlar Canlı Yayına Bağlandı

Emine Karayılan, Ayşe Demir ve Adem Demir ile yüzleşerek kocası Osman'ın paralarını kimseye yedirmeyeceğini söyledi. Canlı yayına çıkan Demir çifti ise peş peşe gelen telefon bağlantıları ile neye uğradığını şaşırdı. Adem Demir'in Gaziantep'te çok sayıda kişiyi zengin olma vaadiyle kandırdığını iddia eden izleyiciler, mağdur olduklarını söyleyince emniyet harekete geçti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz