Müge Anlı’da gözyaşları sel oldu! Talihsiz kadın hem kocasını hem parasını kaybetti

Müge Anlı’da gözyaşları sel oldu! Talihsiz kadın hem kocasını hem parasını kaybetti

Türk televizyonlarının en sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine gündem olan bir programa imza attı. Tarihi eser vaatlerine kandığını söyleyen Emine Karayılan, hem kocasından hem de parasından oldu…

ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın hayatına ara vermeden devam ediyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip programın son bölümünde Emine Karayılan başından geçen trajik hikayesini gözyaşları içinde anlattı. Talihsiz kadın, tarihi eser vaatlerine kanarak hep kocasından hem parasından oldu. ATV ekranlarından canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine çok konuşulacak anlar yaşandı.

Bugüne kadar Türkiye’nin gündemine damgasını vuran faili meçhul cinayetlerin yanı sıra kayıpları da bulan Müge Anlı, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Hafta içi her gün milyonları ekran başına toplayan programda Müge Anlı ve ekibi yeni bir mağduriyeti daha gözler önüne serdi. Son programda 1 milyon liralık tarihi eser hayali ile dolandırıldığını söyleyen 3 çocuk annesi Emine Karayılan, yaklaşık 300 bin TL’lik altınını kaptırdı.

“Eşime Çok Yalan Söyledim”

Kuyumcu borcunun kocasının kulağına gitmesiyle olayların başladığını dile getiren Emine Karayılan, “Çok yalan söyledim eşime ama böyle olacağını bilmiyordum. Beni eşime ihanet etmekle bile suçladılar.” ifadelerini kullandı. Yaklaşık 300 bin liralık altınını kaptıran Emine Karayılan, ayrıca çocuklarından ve eşinden oldu. Müge Anlı’dan yardım isteyen kadın tarihi eser vaadiyle kandırıldığını söyledi

Müge Anlı ve Ekibinden Yardım İstedi

Kuyumcuya borcu yüzünden eşine yalan söylemek durumunda kaldığını belirten Emine Karayılan, başından geçen olayları gözyaşları içinde anlattı. ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kez daha gözyaşları sel olup aktı. Yaklaşık 300 bin TL’lik altını dışında eşi ve çocuklarını da kaybettiğini belirten Emine Karayılan, ailesinin kendisini affetmesini istedi. Bunun üzerine Müge Anlı, kadının mağduriyetini gidermek üzere harekete geçti. Müge Alı ile Tatlı Sert izleyicileri ise talihsiz kadının başından geçenleri sosyal medya gündemine taşıdı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz