Müge Anlı’da gözyaşları sel oldu aktı! 17 yaşındaki Fazile’ye ne oldu?

Müge Anlı’da gözyaşları sel oldu aktı! 17 yaşındaki Fazile’ye ne oldu?

Türkiye’nin gündemine damgasını vuran olayları tüm çıplaklığı ile ekranlara getiren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine duygusal anlar yaşattı. 17 yaşındaki Fazile Evran’ın kaybolmasının ardından inşaat işçisi Metin Evran, Müge Anlı’dan yardım istedi…

ATV ekranlarının fenomen televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda faili meçhul cinayeti ve kayıp olayının perde arkasını ortaya çıkarmayı başaran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, yeni bir olaya elini attı. Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Fazile Evran, 9 Kasım Salı günü okula gitmek için evden çıktığı günden beri kayıp. Kızından bir daha haber alamayan inşaat işçisi acılı baba Metin Evran, çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkmakta buldu.

Gözyaşları İçinde Müge Anlı’dan Yardım İstedi

ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Metin Evran, 17 yaşındaki kızının daha önce amcasının kızını kaçıran Tugay Gideroğlu tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Günlerdir hasret kaldığı ve sesini dahi duymadığı kızının eşyaları ile canlı yayına çıkan Metin Evran, yayında duygusal anlar yaşadı. “İnşaatlarda çalışarak, lağım temizleyerek kızım savcı, hakim olacak diye mücadele ediyordum. Yalvarıyorum, hiç mi vicdanınız yok? Sizin de evladınız yok mu? Neden saklıyorsunuz evladımı?” diyerek feryat eden acılı baba izleyenleri de duygulandırdı.

23 gündür haber alınamayan Fazile Evran’ın bulunmasını isteyen acılı baba, “Yavrumun 23 gündür rüzgarlardan kokusunu içime çekiyorum. Prensesimi elimden aldılar. Kekliğimi kafesinden uçurdular. Bana yardımcı olun, yavrumu kurtarın…” diyerek göz yaşlarına boğuldu. Kızını kimin kaçırdığını bildiğini söyleyen Metin Evran, ilk vukuatı olmadığını ileri sürdü.

“Karısına İşkence Etti”

Metin Evran, kızını kaçıran kişinin babası ile 3 buçuk saat konuştuğunu ve yalvardığını söylese de yanıt alamadığını belirtti. Daha önce amcasının kızını da aynı kişinin kaçırdığını hatırlatan Evran, “Çocuğu dövüyormuş. Çocuk saçlarından tutup duvara vurduğu için saçlarını kesmiş. Babasını arayıp beni kurtarın diye yardım istemiş. Benim kızımdan da karısından ayrıldığı için intikam aldı.” ifadelerini kullandı..

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz