Müge Anlı’da eşi pideciye kaçan Serkan Kıyak’a büyük şok! Stüdyoda sinir krizi geçirdi

Müge Anlı’da eşi pideciye kaçan Serkan Kıyak’a büyük şok! Stüdyoda sinir krizi geçirdi

ATV ekranlarının en sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine çok konuşulacak bir canlı yayınla gündeme geldi. Müge Anlı’da eşi Zehra Kıyak’ı arayan koca Serkan Kıyak, pideciye kaçan eşinden bir darbe daha yedi…

Türk televizyonlarının en sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV ekranlarından yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Reyting rekortmeni programda son olarak eşini arayan Serkan Kıyak’ın dramı gündem oldu. Sosyal medyada büyük ilgi gören olayda Serkan Kıyak, eşi Zehra Kıyak’ı bulması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Daha sonra Zehra Kıyak’ın pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak, canlı yayında sinir krizleri geçirmişti.

Zehra Kıyak Eşini Sildiğini Söyledi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde eşiyle ilgili bir haber daha alan Serkan Kıyak canlı yayında zor anlar yaşadı. Evden kaçan eşi Zehra Kıyak’ı bulmak için Müge Anlı’ya başvuran kocaya şok üstüne şok geldi. Canlı yayına bağlanan kadın, pideci Gökhan ile kaçtığını ve Serkan Kıyak’a geri dönmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine gözyaşları içinde feryat eden genç kocanın o halleri herkesi üzüntülere boğmuştu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Serkan Kıyak’a bir şok daha yaşandı. Canlı yayında sinir krizleri geçirmesiyle gündem olan genç koca, duygusal anlar yaşadı. Eşi ile bir tencere, bir halı ile evlendiğini ve zor şartlar altında yuva kurduğunu söyleyen Serkan, eşinin herkese çabuk inanan bir insan olduğunu söyledi. Öte yandan canlı yayına bağlanan kayıp eş Zehra Kıyak ise eşi ile görüşmek istemediğini ve onu sildiğini dile getirdi.

Serkan Kıyak’a Bu Sefer Dava Şoku

Pideciden şüphelendiğini söyleyen Serkan Kıyak, eşini defalarca affettiğini ama hep kendisini aldattığını açıkladı. Pideci Gökhan’ın 2 çocuğu olduğunu söyleyen Serkan Kıyak’ın feryatlarına karşı kayıtsız kalan Zehra Kıyak şok açıklamalar yaptı. “Pideci Gökhan’layım beni aramayın” diyen Zehra Kıyak’ın sözleri üzerine sinir krizi geçiren Serkan Kıyak, bu sefer eşinin kendisine boşanma davası açtığını öğrendi. Müge Anlı, dava haberini verdikten sonra genç koca yine sinir krizi geçirdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz