Müge Anlı’da aranan Sevda Kılıç bulundu! Metruk binada yaşam savaşı veriyormuş

Müge Anlı’da aranan Sevda Kılıç bulundu! Metruk binada yaşam savaşı veriyormuş

ATV ekranlarından yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 19 Kasım’dan beri kayıp olan Sevda Kılıç aranıyordu. Müge Anlı ve ekibi Sevda Kılıç’a metruk binada ulaştı. Sevda Kılıç, canlı yayında annesiyle yüzleşti…

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yayın hayatına ara vermeden devam ediyor. Milyonların yakından takip ettiği programda 19 Kasım’dan beri kayıp olan Sevda Kılıç aranıyordu. Müge Anlı ve ekibinden kayıp kızının bulunması için yardım isteyen acılı annenin feryatları yürekleri burkmuştu. 19 Kasım 2021 tarihinde Gaziantep Şehit Kamil’de ailesi ile birlikte yaşadığı evden kaybolan 2 çocuk annesi Sevda Kılıç’a nihayet ulaşıldı.

Annesinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmasından sonra kayıp kadının bulunması için araştırmalar hız kazandı. Sevda Kılıç’ın evde bulunan garip mektubu da canlı yayında izleyicilere gösterildi. Komşusunun attığı mesaj kafaları karışırken Sevda Kılıç arama sürecinde emniyete giderek “Ben hayattayım ama ne eşimle ne ailemle görüşmek istemiyorum” şeklinde ifade verdi.

2 Çocuk Annesi Sevda Kılıç Metruk Binada Bulundu

Sevda Kılıç, şiddet gördüğünü ve fotoğraflarını komşusuna attığını söylerken, kayıp kadının eşi o görüntüler hakkında “Dövmedim onlar sivilce” cevabını vermişti. Günlerdir Müge Anlı ve ekibi tarafından sokak sokak aranan Sevda Kılıç, metruk bir binada bulundu. Görüntülü olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Sevda Kılıç, canlı yayında ailesi ile yüzleşti. Ailesinin yanına dönmeyi kabul etmeyen 2 çocuk annesi kadın, Müge Anlı’nın isteği üzerine ilgili kurumlar tarafından tedavi edilmeyi kabul etti.

Annenin Feryatları Yürekleri Dağladı

Metruk binada korunmasız halde yaşam savaşı veren Sevda Kılıç’a yardım için ekipler harekete geçti. Tedavi olmayı kabul eden Sevda Kılıç, güvenlik ekipleri tarafından kadın sığınma evine götürüldü. Kadının kaldığı metruk eve ait görüntüler ve acılı annenin feryatları ise Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerinin yüreklerini dağladı. Sosyal medyada da çok konuşulan konulardan biri olan Sevda Kılıç’ın bulunması sonucu kadın sığınma evine alınması izleyenlerin yüreklerine su serpti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz