Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Türkücü stüdyoyu bastı

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Türkücü stüdyoyu bastı

ATV ekranlarının fenomen televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyenlere şok yaşatan anlara tanıklık etti. Dolandırıcı olarak tanınan Cüneyt Demiral, stüdyoya geldi ve 80 bin TL elden teslim etti…

Gündüz kuşağının en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, uzun süre hafızalardan çıkmayacak anlara tanıklık etti. Programda dolandırıcı olarak tanınan Cüneyt Demiral, 80 bin TL’yi elden teslim etti bir de yanında araba getirdi. Türkücü sevgilisi Cüneyt Demiral’ın kendisini evlilik vaadiyle kandırdığını söyleyen Safiye Çallı, Müge Anlı’dan yardım istedi.

Evlilik kandırmacası yüzünden iki evini ve parasını türkücü Cüneyt Demiral’a kaptırdığını söyleyen Safiye Çallı, programda samimi açıklamalarda bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerinin hiç beklemediği anda stüdyoya gelen dolandırıcı iddialarının sahibi Cüneyt Demiral ise şok bir harekete imza attı. Hem hayallerinden hem de parasından olan Safiye Çallı, Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinden yardım beklerken akıllara durgunluk veren olaylar gerçekleşti.

Türkücü Stüdyoya Arabayla Geldi

Ankara'da yaşayan 47 yaşındaki Safiye Çallı, 23 Mart 2021 tarihinde geçimsizlik sebebiyle 25 yıllık evliliğini noktaladı. Boşandıktan sonra türkücü olduğu için takip ettiği evli ve kendisinden 15 yaş küçük Cüneyt Demiral ile görüşmeye başladı. Evli olduğunu ve yaşını gizleyen Demiral, bu süreçte işsiz kaldığını bahane ederek Çallı’dan devamlı para istemeye başladı.

Evlilik vaadi ile Safiye Çallı’ya 2 evini sattıran ve paralarını alan türkücü Cüneyt Demiral, aldığı paralarla ortadan kayboldu. Tüm birikimini kaybettiğini ve dolandırıldığını söyleyen Safiye Çallı, Müge Anlı’dan yardım istedi. Programa katılan türkücü Cüneyt Demiral ise yanında 50 bin TL’lik araba ve 80 bin TL ile stüdyoya geldi.

Safiye Çallı Arabayı Beğenmedi!

Yayındaki 50 bin TL’lik arabayı beğenmediğini söyleyen Safiye Çallı, “Keşke para gelmeseydi de Cüneyt gelseydi” ifadelerini kullanınca herkesi şaşkına çevirdi. Safiye Çallı'nın dolandırılma hikayesinde ortaya atılanlar ekranları başındaki izleyicilere büyük şok yaşattı. Canlı yayına otomobil ve elindeki 80 bin TL para ile gelen türkücü Cüneyt Demiral ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz