Müge Anlı’da 21 yaşında 4 evlilik yapan Birsen stüdyoyu karıştırdı! Eşinin asker arkadaşına kaçtı!

Müge Anlı’da 21 yaşında 4 evlilik yapan Birsen stüdyoyu karıştırdı! Eşinin asker arkadaşına kaçtı!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni yapımlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, her yeni bölümüyle çok konuşulmaya devam ediyor. Programda canlı yayına çıkan Birsen Demirok, çok çarpıcı açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü…

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, birbirinden dikkat çekici olayları gündeme taşımaya devam ediyor. Son olarak reyting rekortmeni programda izleyenlerin ağzını açık bırakan bir olay yaşandı. Geçtiğimiz gün Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına katılan Emirhan Demirok, eşi Birsen Demirok’un asker arkadaşına kaçtığını gözyaşları içinde söyledi ve yardım istedi.

Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Emirhan, eşinin asker arkadaşını bırakıp kendisine geri dönmesi için gözyaşı döktü. Bunun üzerine harekete geçen Müge Anlı, kısa sürede sevgilisine kaçan Birsen Demirok’u buldu. Müge Anlı canlı yayınına katılan 21 yaşındaki Birsen Demirok, daha önceden de 4 evlilik yaptığını açıkladı. Birsen’in stüdyoda söyledikleri ortalığı yangın yerine çevirirken izleyenler ise şaşkınlıktan ne diyeceğini bilemedi.

“Dön Ben Her Şeye Razıyım”

Eşinin askerde üst devresine kaçtığını söyleyen Emirhan Demirok, ünlü sunucu Müge Anlı’dan yardım istedi. Eşine seslenen Emirhan, “Dön ben her şeye razıyım nolur dön” diyerek gözyaşları içinde Birsen’e yalvardı. Isparta’da askere gittikten sonra 2 buçuk yıllık eşiyle konuşmak isteyen Emirhan, 10 gün sonra terhis olacak arkadaşından telefonunu rica etti.

Telefonunu kullandığı asker arkadaşının eşinin aklına girdiğini söyleyen Demirok, izne gittiğinde eşinin kaçtığını fark etti ve şu ifadeleri kullandı: “2 buçuk yıldır evliyiz. Aynı memlekette yaşıyorduk. Seviyorduk birbirimizi. Aramız iyiydi, pazar günü akşam gitmeden hepimize sarıldı. Kardeşini öptü, sarıldı, bana sarıldı, kocam dedi. Seni çok seviyorum dedi ama sabah yok. Kandırdılar.”

4 Evlilik Yaptığını Söyleyince Ortalık Karıştı

Seni tarlalarda çalıştırırlar ben sana dokunmaya kıyamıyorum diyen Emirhan'a eşi Birsen'den “O beni kabul etti. Hiç evlenmemiş olmasına rağmen beni böyle sevdi” yanıtı geldi. Bunun üzerine sinirlenen Emirhan, Birsen’in 4 evliliği olduğunu söyleyip “Halil’in bundan haberi var mı?” diye sordu. Birsen’in 2. kocası canlı yayına bağlanıp bu iddiaları doğrulayınca stüdyo karıştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz