Müge Anlı beklenen açıklamayı yaptı! Serkan Kıyak intiharında soruşturma detayı

Müge Anlı beklenen açıklamayı yaptı! Serkan Kıyak intiharında soruşturma detayı

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te çok konuşulan olaylar yaşanmış ve Serkan Kıyak yaşamına son vermişti. Müge Anlı, hayatına kıyan Serkan Kıyak hakkında beklenen açıklamayı nihayet canlı yayında yaptı…

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, çok konuşulan bir yayına sahne oldu. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı’dan yardım isteyen Serkan Kıyak, eşinin kayıp olduğunu ve kendisine geri dönmesini istemiş, canlı yayında sinir krizleri geçirmişti. Eşinin pideciye kaçtığını ve geri dönmeyeceğini açıklamasının ardından Serkan Kıyak’ın kriz yaşaması herkesi üzmüştü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında eşinin kendisine geri dönmeyeceğini öğrenen Serkan Kıyak, daha sonra eşinden boşanacağını açıklamış olsa da intihar etmişti. Serkan Kıyak’ın intihar haberi herkesi şoke etmişti. Müge Anlı, son canlı yayınında Serkan Kıyak ile ilgili merak edilen duygularını paylaşmasıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

“Hepimiz Onu Çok Sevmiştik”

Bir süredir sessizliğini koruyan Müge Anlı, Serkan Kıyak ile ilgili konuşurken şunları söyledi: “Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Buradan gittikten sonra eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş ama ret cevabı almış. Çocuğunu ablasına bırakıp hayatına son vermiş. Geçen haberler de evde ölü olarak bulunuyor ama soruşturmalar sürüyor.”

Ekranların en sevilen simalarından Müge Anlı, açıklamasının devamında Serkan Kıyak’ı bugün İstanbul’a beklediklerini ve onunla bugün Zahide Yetiş’in programında birlikte mutfağa gireceklerini söyledi. Müge Anlı, üzücü olayla ilgili açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlamış. Giderken morali gayet yerindeydi. Ailesi de 'Seni yeniden evlendiririz' demiş. Biz burada kalması için de ısrar ettik. Burada yerlere yatınca biz ona bir psikiyatriden destek al demiştik ama kabul etmedi.”

Serkan Kıyak’ın İntiharı Sonrası Eşinden Açıklama

Müge Anlı, programa katılan Serkan Kıyak’ın ölümünden sonra aileyi arayan eşinin söylediklerini de canlı yayında izleyicilerle paylaştı. “Serkan çok iyi kalpli bir çocuk ben onu çok sevdim” diyen Müge Anlı açıklamasına şöyle devam etti: “Eşi, aileyi arayıp 'Maaşı da ben alacağım çocuğu da size bırakacağım' demiş. Benim annem de ilk bunu söylemişti. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.”

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz