Masterchef’te nefesler tutuldu! 30 Kasım dokunulmazlığı hangi takım aldı?

Masterchef’te nefesler tutuldu! 30 Kasım dokunulmazlığı hangi takım aldı?

Yayın hayatına başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef yine sürprizlerle gündeme geldi. 30 Kasım 2021 Masterchef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Türkiye’de milyonlarca kişinin en sevdiği yarışma programı olan Masterchef, tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümde büyük bir heyecana sahip olan Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında bir dönemece daha girildi. 30 Kasım 2021 Salı gününde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları haftanın ilk takım oyununda kozlarını paylaştı. İlk takım oyununda dolmalar konseptinde yarışan Masterchef yarışmacıları kıyasıya bir mücadele verdi. Şeflerin istediği 5 farklı dolma çeşidi ile en iyi şekilde tabak hazırlamaya çalışan takımların mücadelesi görülmeye değerdir.

Masterchef Dolmalar Konsepti Nefes Kesti

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan ve TV8 ekranlarından milyonlarca izleyiciye ulaşan Masterchef yine nefes kesen bir bölüme tanıklık etti. Ekran başında heyecan dolu sahneler yaşatan Masterchef’te haftanın ilk takım oyunu kıran kırana geçti. Kırmızı ve mavi takım, bu sefer şeflerin isteği üzerine dolmalar konseptinde birbirinden lezzetli tabaklar çıkarmak için mücadele etti.

Masterchef yarışmacılarının hazırladığı enfes tabaklarda seçim yapmak oldukça zordu. Şefler zor seçim yapsa da kıran kırana geçen takım yarışında kazanan kırmızı takım oldu. İlk turda berabere kalan iki takım kaptanları düelloya çıktı. Oyunun sonunda dokunulmazlığı alan kırmızı takım oldu ve 30 Kasım Masterchef eleme adayları gündeme geldi.

Masterchef Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Masterchef’in Salı akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde ilk takım oyunu büyük bir heyecanla geçti. Masterchef eleme adayları da dolmalar konsepti sonucunda netleşmeye başladı. Bu konsept kapsamında Masterchef yarışmacıları kalamar, kelek kavun, bıldırcın, mumbar ve kuru patlıcan dolmaları yaptı. Oyunun sonunda düelloya giderken Eren ile kırmızı takım Masterchef dolmalar konseptini kazanan takım oldu.

30 Kasım Masterchef eleme adayları da bu gelişmelerin ardından netleşti. Mavi takım yarışmacıları Mehmet Şef’in Karadeniz isimli imza tabağı ile eleme turunda yarıştı ve dokunulmazlığı Hasan aldı. Dokunulmaz Hasan, eleme potasına ilk olarak Tahsin’i gönderdi. Potaya düşen ikinci aday Burcu oldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz