MasterChef'te kim kaptan oldu? MasterChef son bölümde haftanın takımları netleşti

MasterChef'te kim kaptan oldu? MasterChef son bölümde haftanın takımları netleşti

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’de haftanın yeni takımları oluşturuldu. Milyonlarca izleyicinin yakından takip ettiği yarışmada kaptanlık oyununu kazanan isim kim oldu? İşte 13 Aralık MasterChef son bölüm özeti…

Türkiye’nin en çok izlenen ve çok sevilen yarışma programlarından Masterchef Türkiye 2021 yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan yarışmada 13 Aralık akşamı son bölüm ekranlara geldi. MasterChef Türkiye 2021’de haftanın yeni takımları oluşturuldu. Kırmızı ve takım yarışmacıları olarak son 8 yarışmacı tezgah başına geçti.

MasterChef’te kaptanlık için mücadele eden yarışmacılar son bölümde güveç yemeği ile kaptanlık oyununa başladı. 13 Aralık MasterChef Türkiye 2021’de kaptanlık oyununu kim kazandı? Haftanın yeni kırmızı ve mavi takımları nasıl oluştu?

MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarından yayınlanan ve izlenme rekorları kıran MasterChef Türkiye 2021’de kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belirlendi. Haftanın kaptanları güveç yemeği sonunda takımları kurdu. Türkiye’nin farklı yörelerine ait güvenç tariflerini en iyi yapan isimler arasında mavi takım kaptanlığını Burcu kazandı. İşte haftanın rekabet edecek yeni takımları…

Takım kaptanları güveç yemeğindeki başarılı tabaklara göre seçildi. MasterChef jürisi son 8’e kalan yarışmacılardan Hasan, Sergen, Tahsin ve Burcu’nun yemeklerini beğendi. Son 4’e kalan yarışmacılar arasında kaptanlık oyununu Burcu kazandı ve mavi takım kaptanı oldu. Burcu’nun yeniden kaptan olması ise sosyal medyada yeni bir tartışma yarattı.

MasterChef’te Yeni Takımlar Kuruldu

Kaptan seçilen Burcu, kırmızı takım kaptanı olarak Eren’i kendine rakip seçti. Kaptan düellosunda et ürünlerinin jürinin istediği şekilde pişirilmesi istenirken oyun sonunda düelloyu ve avantajı Eren kazandı. Eren MasterChef’te haftanın takımlarını seçerken stratejik hamleler yaptı.

13 Aralık MasterChef Türkiye 2021 son bölümde mavi takım Burcu, Araz, Hasan ve Mert’ten oluşurken, Kırmızı takım ise Eren, Sergen, Tahsin ve Dilara’dan oluştu. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye 2021 bir kez daha seyircileri heyecanlandıran takımlarla gündeme geldi. Hafta boyunca mücadele edecek kırmızı ve mavi takımlar arasından yine 1 kişi yarışmaya veda edecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz