Masterchef’te kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef son bölümde neler yaşandı?

Masterchef’te kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef son bölümde neler yaşandı?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 6 Aralık akşamı Masterchef’te kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Masterchef’te kaptanlık kimin oldu? Masterchef son bölüm özeti…

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Masterchef yarışmasında haftanın yeni takımları arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Döner çeşitlerinin yapıldığı yarışmada, yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Son 9 yarışmacı arasından mavi takım kaptanı seçildi ve takımlar da oluşturuldu. Daha sonra Masterchef 6 Aralık son bölümde iki takım kaptanı arasında düello yapıldı. Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı?

6 Aralık Masterchef Kaptanlık Oyunu Heyecanı

Yayın hayatına başladığı günden bu yana milyonlarca izleyicinin favori programı olan Masterchef Türkiye 2021’de yeni bir heyecan yaşandı. Kırmızı ve mavi takım üyeleri belirlendikten sonra yarışmacılar elemenin ardından 9 kişi kaldı. Haftanın yeni takımlarını oluşturmadan önce kaptanlar belli olmuş oldu. Dürüm çeşitlerinin yapıldığı yarışmada mavi takım kaptanı Hasan seçildi.

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında 6 Aralık akşamı heyecan doruklara çıktı. Masterchef pazartesi akşamı kaptanlık mücadelesi ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Oyun sonunda mavi takım kaptanı Hasan olurken, kırmızı takıma kaptan olarak da Mert’i seçti.

Masterchef Kırmızı ve Mavi Takımlar Belli Oldu

Yeni takımlarla yeni bir heyecan tufanına sahne olan Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında heyecan dolu anlar yaşandı. Hasan mavi takımda Araz, Sergen, Tahsin ve Görkem’e yer verdi. Kırmızı takım ise Mert, Eren, Burcu ve Dilara’dan oluştu. Masterchef yarışmasında izleyicileri ekran başına kilitleyen kaptanlık oyunu sonunda kırmızı ve mavi takımların bu şekilde oluşması sosyal medyada da gündem oldu.

Daha sonra kırmızı ve mavi takım kaptanları arasında kıran kırana bir düello yapıldı. Kaptanlar ilk olarak önlerine konulan ürünleri gözleri kapalı bir şekilde doğru tahmin etmeye çalıştı. Heyecan dolu sahnelere tanıklık eden Masterchef izleyicileri nefeslerini tuttu. Bu oyunda kazanan menüyü belirledi. Daha sonra kırmızı ve mavi takım kaptanlarının yarışmasında düellonun kazananı Hasan oldu. Böylelikle mavi takım haftanın ilk oyununda da öne geçmiş oldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz