Masterchef’te gergin anlar! Yarışmacılar birbirine girdi izleyenler çileden çıktı

Masterchef’te gergin anlar! Yarışmacılar birbirine girdi izleyenler çileden çıktı

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021’in son bölümünde büyük tartışam çıktı. Yarışmacılar arasında yaşanan gergin anlar izleyicilerin de sinirlerini hoplattı. İşte Masterchef’ten son gelişmeler…

Türkiye’de milyonlarca izleyicisi bulunan Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında heyecan giderek artıyor. Bu sezon büyük bir heyecanla devam eden yarışmada zaman zaman gergin anlar yaşanması da izleyicilerin dikkatinden kaçmıyor. Haftanın son takım oyununu Alanya’da oynayan Masterchef ekibi, yöresel yemekler hazırladı. Takım oyununu kaybeden kırmızı takımda gerilim hat safhaya çıkarken, yarışmacılar arasındaki tartışma sosyal medyada çok konuşuldu.

Kırmızı Takım Kaybedince Sinirler Bozuldu

Yayın hayatına bomba gibi devam eden Masterchef’te danilo zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan yöresel lezzetler yapmalarını istedi. Alanya mutfağına ait birbirinden lezzetli yemekler hazırlayan yarışmacılar, gülüklü çorbası, balık mançuru, bakla pilavı, dikenli kabak taratoru ve öksüz helvası yaptı. En başarılı tabağı ortaya koymak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar arasındaki gerilim zaman zaman tansiyonun yükselmesine yol açtı.

Mavi takımda Sergen ve Tahsin arasında ufak bir gerginlik yaşanması dikkatlerden kaçmadı. Sergen balığın pişmemesinden korkarken fırını açan Tahsin’e tepki gösterdi. Tahsin ise “Burada güneşleniyor muyum? Darlama beni Sergen" diyerek sert bir yanıt verdi. Sürenin sonunda misafirlerin verdiği oyların sayımı sonrası mavi takım ilk 3 yemeği 5-2 skorlar kazandı. Takım oyununu kaybeden yarışmacılar siyah önlüklerle mutfaktaki yerlerini aldı.

Dilara ve Görkem Arasında Tartışma

Dokunulmazlık oyununu kazanan Dilara, “Daha az emek harcadığını düşündüğüm için Görkem diyorum" diyerek Görkem’i eleme potasına gönderdi. Bunun üzerine kırmızı takımda gergin anlar yaşandı. Konsey sırasında Görkem tüm hafta boyunca koşturduğunu söyleyerek Dilara’ya “Bir daha bana asla o kelimeyi kullanma!” şeklinde sert çıktı.

Dilara ise Görkem’e anında yanıt vererek, “İlk gün kaybettin. İkinci gün aldığın çorbayı aslında Eren abi yaptı. Bugün de kaybettin” ifadelerini kullanıp haklı olduğunu söyledi. Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında Dilara ve Görkem arasında yaşanan bu tartışma sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Yarışmacıların birbirlerine olan tepkilerine izleyiciler sosyal medyada yorum yaptı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz