Masterchef'te Eleme Adayı Belli Oldu! Dokunulmazlık Kimde?

Masterchef'te Eleme Adayı Belli Oldu! Dokunulmazlık Kimde?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef, yine bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. 1 Aralık 2021 akşamında izleyicilerle buluşan son bölümde dokunulmazlık alan yarışmacı belli oldu…

Medya patronu Acun Ilıcalı yapımcılığında ekranlara gelen Masterchef Türkiye 2021 yine adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Masterchef son bölümde kırmızı ve mavi takımlar arasındaki mücadele hat safhaya tırmandı. Dokunulmazlık oyununda başarılı olmak ve eleme adayı olarak potaya düşmemek için kıyasıya mücadele veren yarışmacılar büyük beğeni topladı. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin talep ettiği tabağı en başarılı şekilde hazırlayan takım, dokunulmazlık zırhının sahibi olmayı başardı.

Masterchef Eleme Adayları Belli Oldu Mu?

Yayın hayatına başladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında nefesler tutuldu. Her bölümde kırmızı ve mavi takımlar arasında yaşanan kıyasıya mücadelede farklı bir boyuta geçildi. 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ekranlara gelen Masterchef son bölümde dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele veren yarışmacılar dikkat çekti. Yarışmacının takipçileri ise Masterchef’te eleme adayı kim oldu? Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? gibi soruların yanıtlarını merak ediyor.

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021’de eleme adayı belli oldu. 1 Aralık 2021 tarihinde TV8 ekranlarından izleyicilerle buluşan yarışmada dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin istediği tabağı hazırlayan takım dokunulmazlık almak için mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu kırmızı takıma kaptıran mavi takım bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. En başarılı yemeği ortaya koyan isim Sergen oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Hasan ve Araz Eleme Potasında

Dokunulmaz oyunu kıyasıya rekabet ortamında geçerken, bu yarışmanın ardından eleme adayları da netlik kazandı. Dokunulmazlığın kendisi olan Sergen, eleme adaylarını belirledi. Hasan ve Araz, eleme potasına gönderilen yarışmacılar oldu. Bu gelişme ile birlikte Masterchef Türkiye 2021 yarışması yeniden büyük bir heyecana sahne oldu. Sosyal medyada yarışma hakkında yorum yapan izleyiciler, dokunulmazlık oyununu Sergen’in kazanmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz