Masterchef’te bir yarışmacı daha veda etti! Masterchef kim elendi?

Masterchef’te bir yarışmacı daha veda etti! Masterchef kim elendi?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021 yine eleme gecesiyle gündem oldu. Geçen hafta olağanüstü bir performans gösteren yarışmacılardan bir isim daha veda etti. İşte Masterchef son bölüm detayları…

Yayın hayatına başladığı günden bu yana milyonların sevgilisi haline gelen Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında heyecan sürüyor. Herkesi ekran başına toplayan yarışmada eleme gecesi heyecanı yaşandı. Geçen bir hafta boyunca takım oyunlarında muhteşem bir performans ortaya koyan yarışmacılar büyük beğeni topladı. Oyunların ardından 6 yarışmacı eleme potasına gitti. 5 Aralık 2021 Pazar akşamı Masterchef yarışmasına veda eden isim belli oldu.

Masterchef Son Bölüm Kim Elendi?

Masterchef’te büyük bir heyecana tanıklık eden kırmızı ve mavi takımlar arasındaki rekabet hız kazandı. Üç takım oyunu sonunda eleme adayları belli oldu. Eleme gecesinde avakado ile yaratıcı tabaklar çıkaran 6 yarışmacının yarışmada kalma savaşı görülmeye değerdi. İzlenme rekorları kıran Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında bir isim daha veda etti. Sevilen yarışmanın bu haftaki eleme adayları Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem ve Safanur oldu.

Bu yarışmacılar arasından bir isim Masterchef’e veda etti. Burcu Hasan ve Araz eleme potasından son anda kurtuldu. 5 Aralık 2021 Masterchef son bölümde son 3’e kalan Tahsin, Safanur ve Görkem arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Somer Şef’in imza tabağını doğru ve başarılı şekilde yapmak için elinden geleni ortaya koyan yarışmacılar arasında elenen isim belli oldu.

Safanur Masterchef’e Veda Etti

5 Aralık 2021 Pazar akşamı milyonları ekran başına toplayan Masterchef yarışmasında heyecan dolu anlar yaşandı. Tahsin son anda elemeden kurtulan isim olmayı başardı. Masterchef yarışmasına bu hafta veda eden isim Safanur olarak açıklandı.

Mehmet Şef, Safanur’un elenmesi hakkında ''Bazen yukarıdaki arkadaşlarla konuştuğumuzda ürün birleştirmede seni bir numara gösteriyorlardı ki öyleydi. Hep böyle devam et, seni unutmayacağız" ifadelerini kullandı Gözyaşlarını tutamayan Safanur ise veda konuşmasında ''Sizin öğrenciniz olmak, gerçekten çok özeldi. Öğrettiğiniz her şey için çok teşekkür ederim.” diyerek yarışmaya veda etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz