Masterchef’te 3. dokunulmazlık kime gitti? Haftanın eleme adayları kesinleşti

Masterchef’te 3. dokunulmazlık kime gitti? Haftanın eleme adayları kesinleşti

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021 büyük bir heyecanla devam ediyor. Masterchef’te 2 Aralık akşamı haftanın eleme adayları belli oldu. Son bölümde dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı?

Yayın hayatına başladığı günden beri milyonları ekran başına toplayan Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında kırmızı ve mavi takımların mücadelesi kıyasıya devam ediyor. Takımlar son kez mutfağa girdi ve eleme potasına düşmemek için yarışmacılar arasında büyük bir rekabet yaşandı. Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında son oyunun kazanı olmak adına yarışmacılar ellerinden gelen en iyisini ortaya koymak için çabaladı.

Alanya’da Dış Oyun Heyecanı

Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında 2 Aralık akşamı dış oyun Alanya’da gerçekleşti. Kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya mücadele devam ederken takımlar 5 farklı tabak çıkardı. Oyunda bölgeye özel 5 lezzet başarılı şekilde hazırlandı. Haftanın üçüncü takım oyunu Alanya’da yapılırken iki takım arasında kazanan mavi takım oldu. Kıyasıya geçen rekabette Mehmet, Somer ve Danilo şeflerin istediği gibi tabakları hazırlayan mavi takım yarışmacıları galibiyetle birlikte büyük bir mutluluk yaşadı.

Masterchef Türkiye 2021 2 Aralık akşamı yaşanan haftanın üçüncü takım oyununda gülen taraf mavi takım oldu. Böylelikle şefleri memnun edemeyen kırmızı takım eleme öncesi son tura çıktı. Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında üçüncü dokunulmazlığı kim kazandı?

Dokunulmazlık ve Eleme Adayları Belli Oldu

Haftanın son takım oyununda yöresel lezzetler ön plana çıktı. Gülüklü çorbası, balık mançuru, bakla pilavı, dikenli kabak taratoru ve öksüz helvası yapmak için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Oyunun sonunda kırmızı takım potadan kurtulmak için tezgah başına geçti. Bu süreçte kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı Dilara kazanmayı başardı.

Haftanın eleme adayları da 2 Aralık akşamındaki nefes kesen mücadeleden sonra belli oldu. Buna göre ilk iki takım oyununda Tahsin, Burcu, Araz ve Hasan eleme potasına gönderilmişti. Dokunulmazlık sahibi olan Dilara son olarak Görkem’i potaya gönderdi. Akşamın ikinci eleme adayı ise Safanur oldu. Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında kıyasıya mücadele ve yüksek heyecan hız kesmeden devam ediyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz