Masterchef’e veda eden yarışmacı belli oldu! Masterchef son bölüm kim elendi?

Masterchef’e veda eden yarışmacı belli oldu! Masterchef son bölüm kim elendi?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021’de bir eleme gecesi daha geride kaldı. 12 Aralık Masterchef son bölümde kim elendi? İşte Masterchef’e veda eden yarışmacı…

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021 yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. İzlenme rekorları kıran yarışmanın son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Masterchef’in 12 Aralık Pazar günü ekranlara gelen bölümünde ana kadro yarışmacılarından oluşan mavi takım ile kırmızı takımlar arasındaki mücadele sonunda eleme potasında heyecan doruklara çıktı.

Geçtiğimiz hafta boyunca kırmızı ve mavi takımlar arasında yaşanan kıyasıya rekabette, dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları sonuçlanmıştı. Bunun üzerine Eren, Görkem ve Mert arasından birisi kritik eleme gecesinde Mastercef Türkiye 2021 yarışmasına veda etti. İnternet üzerinden yapılan araştırmalarda milyonlarca izleyici “Masterchef’te kim elendi?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte Masterchef Türkiye 2021’in son bölümünden tüm detaylar…

Masterchef’te Kim Elendi?

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Masterchef, TV8 ekranlarından heyecan dolu bölümleriyle ekranlara geliyor. Reyting rekorları kıran yarışmada hafta boyunca kırmızı ve mavi takımlar arasında yapılan oyunlarda eleme potası adayları Eren Görkem ve Mert olmuştu. Jüri Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu potadan çıkma başarısı gösteremedi ve Masterchef Türkiye 2021’e veda etti.

12 Aralık Pazar günü yayınlanan TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı MasterChef 2021 yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Eleme potasından çıkmak için ellerinden geleni ardına koymayan yarışmacılar tezgah başına geçti. Eren, Görkem, Mert hazırladıkları tabakları jüri şeflere sundu ve bunun sonucunda şeflerin değerlendirmesi yapıldı.

Puanlama Usulü Değerlendirme Yapıldı

Eren, Görkem ve Mert'in tabaklarını değerlendiren Mehmet, Danilo ve Somer Şefler 3 yarışmacı olmasından dolayı puanlama usulü eleme yaptı. Toplam sonuca bakıldığında Mert: 39 Görkem: 32 Eren: 34 puan aldı. Böylelikle bu hafta MasterChef'e veda eden isim en düşük puanı alan Görkem oldu. Görkem’in Masterchef Türkiye 2021 yarışmasından elenmesi sosyal medyada da büyük ilgi gördü ve çok konuşuldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz