Masterchef son bölümde eleme adayı belli oldu! Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı?

Masterchef son bölümde eleme adayı belli oldu! Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı?

Türkiye’nin en sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021’de heyecan devam ediyor. Yarışmacılar arasında kıran kırana mücadele sürerken eleme potasındaki isimler netleşiyor. Masterchef son bölümde neler oldu?

TV8 ekranlarından izleyicilerle buluşan Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında heyecan dorukta. Bu hafta gerçekleşen 3 oyun sonunda son 8’e kalan yarışmacılar netlik kazanmaya başladı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana geçen üçüncü takım oyunu Kilis’te yapıldı. Yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele devam ederken şeflerin beğenisini kazanan takım mavi takım oldu.

Türk televizyonlarının fenomen yarışma programı Masterchef’te eleme heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları Kilis mutfağına özel yemeklerle hünerlerini göstermeye çalıştı. Heyecanın giderek arttığı Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında kazanan açık ara mavi takım oldu ve kırmızı takım son eleme adayını belirlemek için yaratıcılık yarışmasına çıktı. 9 Aralık 2021 Masterchef’te eleme adayı kim oldu?

Dokunulmazlık Oyunu Nefes Kesti

İzlenme rekorları kıran ve TV8 ekranlarından izleyicilerle buluşan Masterchef’te takımlar bu hafta son kez tezgah başında hünerlerini sergiledi. Kilis mutfağına özgü lezzetli tabaklar çıkarmaya çalışan yarışmacılar, Şişberek, Öcce, Kübbülmüşviyye, Ekşili Kebap ve Cennet Çamuru yemeklerini yaptı. Nefes kesen mücadelede şeflerin beğenisini kazanan mavi takım oldu.

Mavi takım büyük bir mücadeleye sahne olan yarışmada rakibi kırmızı takıma fark attı. Bunun üzerine eleme adayını belirlemek için kırmızı takım arasında yaratıcılık oyunu oynandı. Başarılı bir tabakla ortaya çıkan Burcu, dokunulmazlığın sahibi oldu. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021’de haftanın son eleme adayı da netlik kazandı.

Masterchef Son Eleme Adayı Kim Oldu?

Milyonlarca izleyicinin TV8 ekranlarından takip ettiği Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında eleme potasına gönderilen son isim netlik kazandı. Hafta başından bu yana yapılan eleme oyunlarında ilk olarak Eren ve Görkem eleme adayları arasına girmişti. Perşembe gününde tamamlanan son eleme adayı da Mert oldu. Yarışmacılar arasındaki kıyasıya mücadele sosyal medyada da günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz