Masterchef ilk eleme adayı kim? Masterchef’te dokunulmazlık oyunu heyecanı

Masterchef ilk eleme adayı kim? Masterchef’te dokunulmazlık oyunu heyecanı

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından Masterchef Türkiye 2021’de heyecan devam ediyor. Kırmızı ve mavi takımlar arasında yaşanan dokunulmazlık oyununda galip belli oldu. 7 Aralık Masterchef son bölümde ilk eleme adayı kim oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021, tüm heyecanıyla devam ediyor. Geride kalan programda Masterchef yarışmasında haftanın ilk takım oyunu tamamlandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları bu sefer çay saati konseptinde tüm becerilerini sergilemek için kıyasıya bir mücadele etti. İzleyiciler tarafından heyecanla takip edilen ilk takım oyununda kazanan takım netleşti. 7 Aralık 2021 Masterchef eleme potasına giren aday belli oldu.

Haftanın ilk takım oyununda kıyasıya bir mücadele eden kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, nefesleri kesen bir rekabet yaşadı. İki takım arasında kıran kırana geçen mücadelede çay saati konsepti ile 6 farklı yemek yapıldı. Menünün tamamlanmasından sonra Masterchef Türkiye 2021’de haftanın ilk takım oyununu kazanan belli oldu. Mavi takım yarışmada galip gelirken dokunulmazlığı alan isim de netleşti.

Masterchef Türkiye 2021 Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Yayın hayatına başladığı günden bu yana milyonların sevgilisi haline gelen Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında bir eşik daha geçildi. Tv8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programında çay saati konsepti görülmeye değer bir mücadele ortamı yarattı. Menüde bal kabaklı mini tart, ekler, biberli ve peynirli muffin, krokanlı gold çikolatalı pasta, tuzlu kurabiye ve sakallı sandviç yapıldı.

Oyunun galibi ise şeflerin istediği gibi tabak yapan mavi takım oldu. Haftanın ilk takım oyununda mavi takım birinci gelirken 7 Aralık dokunulmazlık sahibi de belli oldu. Yarışmacılar arasında kırmızı takım bireysel dokunulmazlık yarışmasını Mert kazandı.

Masterchef Eleme Adayı Kim Oldu?

Masterchef 7 Aralık akşamı gerçekleşen programda heyecanlı dakikalar yaşandı. Masterchef izleyicilerinin merakla takip ettiği programda haftanın ilk eleme adayı da belli oldu. Bireysel dokunulmazlık kazanan Mert sonrasında eleme potasına giden ilk isim kırmızı takımdan Eren oldu. Eren’in eleme potasına düşmesi sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz