Masterchef ikinci eleme adayı belli oldu! Dokunulmazlık oyununda büyük heyecan

Masterchef ikinci eleme adayı belli oldu! Dokunulmazlık oyununda büyük heyecan

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021 yine bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. 8 Aralık akşamı Masterchef’te ikinci eleme adayı da belli oldu. İşte Masterchef son bölümde yaşananlar…

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında heyecan her bölümde giderek artıyor. Yarışmacılar arasında rekabetin ve çekişmenin hat safhaya çıktığı Masterchef’te bir kişi daha eleme potasına gönderildi. Haftanın en çekişmeli yarışmalarından birine sahne olan 8 Aralık akşamında Masterchef izleyicileri de büyük heyecan yaşadı.

Masterchef Türkiye 2021 yarışması TV8 ekranlarından yayınlanmaya devam ediyor. Milyonları ekran başına toplayan yarışmada ikinci takım oyunları geride kaldı. Eleme turunda değişiklik yapılan Masterchef’te yeni sisteme göre artık 3 isim potaya gidecek. Bu sebeple Masterchef izleyicilerine büyük bir heyecan yaşatılırken, yarışmacılar arasındaki rekabet de zirve yaptı. 8 aralık Masterchef eleme adayları beklenirken takım oyununun kazananı hangi takım oldu?

Masterchef’te Kim Eleme Potasına Gitti?

Haftanın yeni takımları belirlendikten sonra 8 Aralık Çarşamba akşamı Masterchef yarışması büyük heyecana sahne oldu. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, ikinci oyunda farklı bir sisteme geçilirken, eleme potasına düşmemek için büyük çaba sarf etti. Takımlar iki grup halinde yaratıcı tabak çıkarmak için tüm hünerlerini gösterdi ve şefleri etkileyeme çalıştı.

8 Aralık Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında takımlar yeni bir oyuna çıktı. Peş peşe tezgahlarda yarışan takımlarda kaptanlar ve yardımcıları önde yer aldı. Diğer yarışmacılar ikinci tezgahta hünerlerini sergiledi. Yaratıcılık oyununda aynı takımdan olanların yemekleri de benzer olmak zorundaydı. Büyük bir heyecana sahne olan oyun sonunda takım oyunu kazananı kırmızı takım oldu.

Masterchef Görkem Eleme Potasında

Kırmızı takımın mücadeleyi kazanmasından sonra gözler mavi  takım arasındaki mücadeleye çöevrildi. Mavi takım eleme adayı çıkarmak için son kez tezgah başına geçti. Mavi takımdan Hasan, Danilo şefin özel hamburgerini en iyi yapan kişi olarak dokunulmazlığı kazandı. Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında bu haftanın ilk eleme adayı kırmızı takımdan Eren olmuştu. Çarşamba akşamı ise Görkem potaya gönderilen isim oldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz