Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef son bölümde eleme adayı kim oldu?

Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef son bölümde eleme adayı kim oldu?

Milyonlarca kişinin TV8 ekranlarından takip ettiği Masterchef Türkiye 2021 yarışması büyük bir heyecanla devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde dokunulmazlığı alan isim belli oldu. 14 Aralık Masterchef haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021 yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Geniş bir izleyici kitlesi bulunan yarışmada yeni hafta da bomba gibi olaylarla heyecan yaşatıyor. Yeni takımlar belirlendikten sonra yeni kaptanlarla ilk takım oyunu gerçekleştirildi.

Burcu ve Eren’in kaptan olduğu yeni haftanın ilk takım oyununda yarışmacılar ilk başta yaratıcılık oyununda kozlarını paylaştı. TV8 ekranlarının reyting rekortmeni Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında jürinin verdiği iki üründen yaratıcı tabaklar çıkaran yarışmacılar büyük bir çaba gösterdi. 14 Aralık Masterchef son bölümde ilk eleme adayı kim oldu?

Masterchef Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

14 Aralık akşamı ekranlara gelen Masterchef Türkiye 2021 son bölümde jüri iki takım yarışmacılarından nar ve zencefil ürünlerinden yaratıcı tabak çıkarmalarını istedi. Oyun sonunda 4-0 gibi açık ara fark atan kırmızı takım galip geldi. Bunun üzerine Masterchef’te haftanın ilk eleme adayları da netleşti.

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı Masterchef’te yeni hafta heyecanı sürüyor. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları eleme adayı olmamak için tezgah başında ellerinden geleni ortaya koydu. Nar ve zencefilden yaratıcı tabak çıkarma yarışında kazanan kırmızı takım oldu. Mavi takım ise eleme turunda yarışırken dokunulmazlığı mavi takımdan Araz kazandı.

Masterchef Eleme Adayı Kim Oldu?

Yeni haftada büyük bir heyecana tanıklık eden Masterchef izleyicileri eleme adayıyla da büyük bir şok yaşadı. Mavi takımda yapılan oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Mavi takımın yarışmayı kaybettikten sonra oylama yaparak eleme potasına ilk olarak Mert ismini yazdırdı.

Mert’in Masterchef son bölümde eleme potasına gönderilmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021’de gelecek bölümlerde yeni eleme adayları belli olacak ve haftanın sonunda bir yarışmacı daha veda edecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz