Kuruluş Osman Vezir Alemşah kimdir, kim öldürdü? Selçuklu Veziri Alemşah Osman Bey'in düşmanı mı?

Kuruluş Osman Vezir Alemşah kimdir, kim öldürdü? Selçuklu Veziri Alemşah Osman Bey'in düşmanı mı?
NotHaber

Kuruluş Osman dizisi yine heyecanlı ve bol aksiyonlu bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin hayranları yeni bölümle birlikte kadroya katılan yeni karakterleri de yakından takip ediyor. Yayınlanacak son bölümle birlikte Kuruluş Osman dizisine Vezir Alemşah ismiyle yeni bir karakter katılacak. Dizinin hayranları şimdiden Vezir Alemşah’ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman Vezir Alemşah kimdir, kim öldürdü? Selçuklu Veziri Alemşah Osman Bey'in düşmanı mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle tekrar izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümüyle birlikte karakter kadrosuna bir oyuncu daha katılacak. Vezir Alemşah adıyla kadroya dahil olan karakter şimdiden merak konusu oldu. Usta oyuncu Taner Turan’ın canlandıracağı Vezir Alemşah tarihte gerçek bir karakter mi en çok merak edilen soru oldu. Kuruluş Osman Vezir Alemşah kimdir, kim öldürdü? Selçuklu Veziri Alemşah Osman Bey'in düşmanı mı? Biz de haberimizde bu soruların yanıtını sizler için derledik. İşte detaylar.

Kuruluş Osman Vezir Alemşah kimdir, kim öldürdü?

Kuruluş Osman dizisine yeni katılmış olan bu karakter ile ilgili bir bilgi yer almamaktadır. Vezir Alemşah kimdir, kim öldürdü sorusunun da böylelikle net bir yanıtı bulunmaktadır. Vezir Alemşah’ın tam olarak kim olduğunu ve Osman’ın düşmanı olup olmadığını yayınlanacak yeni bölümle hep birlikte öğreneceğiz.

Selçuklu Veziri Alemşah Osman Bey'in düşmanı mı?

'Kuruluş Osman'ın 74'üncü bölümde Osman Bey adeta dört koldan kuşatılıyor. Madendeki patlamanın ardından tekfurlara esir düşen Boran Alp, Tekfur Nikola tarafından infaz edilmek üzereyken, Selçuklu Veziri Alemşah, Osman Bey'i kontrol altına almak hedefiyle Bitinya'ya geliyor. Yakalanan Turgut Bey ve Mari ise Osman Bey'in yardımına muhtaç!

Böylelikle yakın bölümlerde Osman Bey’in, Selçuklu Veziri Alemşah’ı öldüreceği beklenmektedir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz