İzleyenler Gözyaşlarını Tutamadı! 22 Yıllık Hasret Esra Erol'da Sona Erdi

İzleyenler Gözyaşlarını Tutamadı! 22 Yıllık Hasret Esra Erol'da Sona Erdi

ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Esra Erol’da yine çok duygusal gibi anlara tanıklık etti. İzleyenlerin gözyaşlarına boğulduğu programda anne kız kavuşması herkese duygu dolu anlar yaşattı…

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından biri olan esra erol’da, yine adından söz ettirecek bir programa imza attı. Bugüne kadar çok sayıda duygusal ana tanıklık eden Esra Erol’da izleyicisi yine bunlardan birini yaşadı. İstanbul’da ikamet eden Burcu Altuntaş, 22 yıldır hiç görmediği annesini bulmak için Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. En son 1 yaşında gördüğünü söylediği annesiyle buluşmak istediğini belirten Burcu, duygu dolu anlar yaşattı.

22 Yıl Sonra Büyük Buluşma

Esra Erol’dan yardım isteyen Burcu Altuntaş, “Anneme kırgın değilim. Hesap sormayacağım.” ifadelerini kullanarak sadece onu görmek istediğini belirtti. Meraklı bekleyiş devam ederken genç kız dakikalar sonra müjdeli haberi Esra Erol’dan aldı. Programda çok duygusal anlar yaşanırken izleyenler de gözyaşlarını tutamadı. Stüdyodaki anne kızın kavuşma anı, sosyal medyada da en çok konuşulan görüntülerden biri oldu. Anne ve kız 22 yıl aradan sonra dakikalarca sarılarak hasret giderdi.

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Esra Erol, yine çok büyük bir işe imzasını attı. Milyonların sevgilisi Esra Erol, 22 yaşındaki Burcu Altuntaş’ı annesine kavuşturdu. 22 yıldır annesi Hatice'den hiç bir haber alamayan genç kıza dakikalar sonra müjdeli haber Esra Erol'dan geldi. Esra Erol, Burcu’nun hiç görmediği annesi Hatice hanımı kısa sürede bulup stüdyoya getirdi.

Esra Erol’da Stüdyosunda Duygusal Anlar

Genç kız ile annesinin stüdyodaki kavuşması görülmeye değerdi. Milyonları ekran başına toplayan Esra Erol’da programında gerçekleşen 22 yıllık hasretin bitme anı gözyaşları içinde takip edildi. Uzun yıllardır gerçekleşmesini istediği hayali yaşayan Burcu "Her zaman yanımda olmasını istediğim insan, tek kelimeyle her şeyim. Anne kokusu çok başkaymış" diyerek izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Bu görüntüler sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girerken, Esra Erol bir kez daha gönülleri fethetmeyi başardı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz