İş arayanlar dikkat! BİM 4.750 TL maaşla kasa reyon personeli alımı yapacak

İş arayanlar dikkat! BİM 4.750 TL maaşla kasa reyon personeli alımı yapacak

Türkiye’nin en çok tercih edilen perakende market zincirlerinden BİM, personel alımı ilanlarını peş peşe yayınladı. BİM bünyesinde kasa reyon personeli olarak çalışmak isteyenlere 4.750 TL maaş verilecek. BİM personel alımı ilanı detayları…

En çok tercih edilen perakende mağazacılık zinciri BİM, personel kadrosunu büyütmek amacıyla ilana çıktı. Aralık ayında işçi ve diğer kadrolara personel alımı yapacağını duyuran BİM, binlerce iş arayan gence umut ışığı oldu. BİM personeline yüksek maaş ödemesi yapmasıyla, perakende marketler arasında da adından söz ettirmeyi başarıyor. İşte bu yüzden BİM iş ilanları ve maaş olanakları iş arayan vatandaşlar tarafından sık sık araştırılıyor.

BİM Personel Alımı Online Başvuru Adresi

Türkiye’nin dört bir yanında binlerce şubesi bulunan BİM, yeni personel alımı yapmak amacıyla ilanlarını yayınladı. BİM bünyesinde daimi olarak sigortalı çalışan personel maaşları mesul olunan alana, tecrübeye ve çalışma sürecine göre değişiklik gösteriyor. BİM personeline asgari ücretin üzerinde ödeme yapmasıyla dikkat çekiyor. BİM’de çalışan personelin maaşları bütün ek ücretler dahil olmak üzere 3 bin TL ile 3 bin 600 TL arasında değişiyor.

BİM bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar ise Türkiye’nin dört bir yanındaki BİM şubelerinin yanı sıra çevrimiçi başvuru yapabilir. BİM’de kasa reyon görevlisi olarak çalışmak isteyenler firmanın resmi internet sitesi üzerinden yaptığı personel alımı ilanlarına online müracaat yapabilir. Başvuru BİM Kariyer sayfası üzerinden iş müracaat formu doldurulması ile yapılıyor.

BİM’de Çalışanlar Ne Kadar Maaş Alıyor?

Türkiye’de perakende mağazacılık denilince akla ilk gelen firmaların başında yer alan BİM, geniş bir personel kadrosuna sahip olmayı hedefliyor. BİM bünyesinde daimi olarak çalışan personel maaşları, mesul olunan alana, tecrübeye ve çalışma koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

BİM personeline asgari ücret üzerinde ödeme yapmasıyla biliniyor. BİM bünyesinde çalışan personel maaşları bütün ek ücretler dahil edilince ortalama 3 bin 500 TL ile 4 bin TL arasında değişebilir. Ayrıca BİM mesul kadrolarında vazife yapan personele ise 4 bin 750’TL’ye kadar aylık maaş veriliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz