Fulya ile Umudun Olsun’da Ortalık Karıştı! Bu Olaylar Çok Konuşulacak

Fulya ile Umudun Olsun’da Ortalık Karıştı! Bu Olaylar Çok Konuşulacak

FOX TV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Fulya ile Umudun Olsun izlenme rekorları kırıyor. Sosyal medya kullanıcıları tarafından gündeme taşınan programda ortalık karıştı. Fulya ile Umudun Olsun, rakiplerini tek tek geride bırakıyor…

Gündüz kuşağı programları arasında adından sık sık söz ettirmeye başlayan Fulya ile Umudun Olsun, yine dikkatleri üzerine çeken gelişmelerle gündem oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da gibi benzer formatta yayın yapan Fulya ile Umudun Olsun, her geçen gün daha fazla izleyici kitlesine ulaşıyor. Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen olayların yaşandığı program sosyal medyanın en çok konuşulan konusu haline geldi.

Fulya ile Umudun Olsun’da Neler Oldu?

FOX TV ekranlarından yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun, son olaylarla rakiplerini geride bırakmayı başardı. Türkiye’de milyonlarca kişinin gündüz kuşağında takip ettiği programda kadına şiddet damgasını vurdu. Sınırları aşan kadına şiddet vakası yaşanırken, böyle bir olay daha önce hiç duyulmadı. Fulya ile Umudun Olsun programına bağlanan Yasemin isimli kadının anlattıkları sosyal medyada çok konuşuldu.

Yasemin, Fulya ile Umudun Olsun canlı yayınında eşi ile yüzleşti. Eşi canlı yayında Fulya hanıma karşı da saygısız bir tavır takınırken, izleyiciler gördüklerine inanamadı. Yaşananlar Fulya ile Umudun Olsun programının takipçilerini şaşkına çevirirken söz konusu olan sosyal medyada büyük ses getirdi. Fulya ile Umudun Olsun izleyicileri Yasemin hanımın gördüğü şiddet karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Kadına Şiddet Vakası Tepki Topladı

Sosyal medya kullanıcılarının desteğini alan Yasemin, şiddet gördüğü fotoğraflarının yayınlanmasından sonra açıklamalarda bulundu. Yasemin hanıma ortada bir sebep yokken demir sopayla saldıran eşinin durmadan şiddet uyguladığını söyledi. Artık dövmesin diye bayılma numarası yaptığı sırada eşinin mutfak çekmecesinden bıçak almaya gittiğini söyledi.

Bu sırada fırsat bulan Yasemin hanım “ya Allah bismillah” diyerek ayağa kalkıp kömürlüğün penceresinden dışarı atladığını anlattı. Fulya ile Umudun Olsun programına bağlanan Mümin bey, canlı yayında tepki toplayan ifadeler kullandı. Fulya hanıma da sert çıkan Mümin beyin tavırları sosyal medyada çok konuşuldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz