Exxen üyelik ücreti ne kadar?

Exxen üyelik ücreti ne kadar?

Exxen’in üyelik ücreti, platformun yeni oluşturulmuş olmasından dolayı oldukça merak edilmektedir. İşte, Exxen özellikleri ve ücretleri hakkında bilgiler...

Exxen yayın hayatına 2021 yılında başlayan, kurucusunun Acun Ilıcalı olduğu bir dijital platformdur. Bu platformda 1 Ocak itibari ile tüm UEFA Avrupa Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları yayınlanacaktır. Ayrıca tüm UEFA maçları sadece bir sezon boyunca değil 3 sezon boyunca Exxen’de yayınlanacaktır.

Exxen’in üyelik ücretleri ise platform içeriklerinin reklamlı izlenmesi ya da platform içeriklerinin reklamsız izlenmesi durumlarına göre değişiklik göstermektedir. Buna göre Exxen reklamlı paket üyeli 9,90 TL, Exxen reklamsız paket üyeliği ise 19,90 TL’dir. Bu iki paket seçeneğine ek olarak spor paketleri de bulunmaktadır. Standart Exxen üyeliği ve spor paketi üyeliği toplam üyelik ücretleri şu şekildedir:

  • Exxen reklamlı üyelik + spor paketi: 34,80 TL
  • Exxen reklamsız üyelik + spor paketi: 44,80 TL
  • Exxen’in taahhütsüz ve cayma hakkı olan paketi için üyelik ücreti: 59,80 TL

Exxen Nedir?

Exxen, Acun Medya tarafından kurulmuş olan bir dijital içerik platformudur. Bu platform yayın hayatına 1 Ocak 2021 yılında başlamıştır.

Exxen bünyesinde birçok dizi ve program yayınlanmaktadır. Ayrıca platformda çeşitli yarışmaları ve belgeselleri izlemek de mümkündür. Platformu diğer dijital platformlardan ayıran en büyük özellik ise tüm UEFA maçlarının bu platformda yayınlanıyor olmasıdır. UEFA maçlarının tüm hakları 3 sezon boyunca Acun Medya tarafından satın alınmıştır.

Exxen’e Nasıl Üye Olunur?

Exxen’e üye olmak için Exxen’in resmî sitesine giriş sağlamak gerekmektedir. İnternet sitesine giriş sağlandıktan sonra “üye ol” sekmesine tıklanarak, ekranda yapılan yönlendirmeleri takip ederek üyeliğin aktif hale getirilmesi mümkündür.

Platforma yeni üyelik için başvuran internet kullanıcıları üyeliklerini deneme sürümünü kullanarak açabilmektedirler. Deneme süresi bittikten sonra ise kullanıcı tarafından sisteme tanımlanmış olan kart aracılığı ile üyelik ücreti ödemesi gerçekleştirilmektedir

Exxen Nasıl İptal Edilir?

Exxen üyeliği iptali için yapılması gereken Exxen Mobil uygulaması üzerinden ya da Exxen’in resmi internet sitesiz üzerinden “hesap ve ayarlar” sekmesine tıklamak ve açılan ekranda “iptal et” butonunu seçmektir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz