Esra Erol’da şok eden gerçekler! Canlı yayında hamile olduğu ortaya çıktı

Esra Erol’da şok eden gerçekler! Canlı yayında hamile olduğu ortaya çıktı

ATV ekranlarının ve Türkiye’nin fenomen programlarından Esra Erol’da programında izleyenleri şaşkına çeviren detaylar ortaya çıktı. Hafta içi her gün ekrana gelen programda 19 yaşındaki Fatma Oruç’un başından geçenler izleyicileri adeta kahretti…

Son dönemde izlenme rekorları kıran esra erol’da programında yine şaşkınlık yaratan olaylar yaşandı. Farklı konuk ve olayları ele alan ve hafta içi her gün ATV ekranlarından izleyicilerle buluşan Esra Erol’da programında Fatma Oruç dramı yaşandı. Geçtiğimiz ay Melahat Oruç, 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı Fatma'nın 2 çocuklu Ahmet ve onun dini nikahlı eşi Fatma ile yaşadığını açıkladı.

Esra Erol’da canlı yayınında yapılan konuşmalardan sonra baba evine dönme kararı alan Fatma, geçtiğimiz günlerde yine evden kaçtı. Bir süredir haber alınamayan Fatma’yı Esra Erol ve ekibi buldu. Ünlü sunucu canlı yayına çıkardığı Fatma’nın son halini görenlerin içi cız etti. Esra Erol, Fatma’nın işkence gördüğünü ve hamile olduğunu ortaya çıkarınca izleyiciler büyük bir şok yaşadı. 19 yaşındaki zihinsel engelli Fatma’nın son hali görenlerin yüreklerini burktu.

Fatma’nın Yaşadıkları Gündem Oldu

ATV ekranlarının en sevilen programlarında Esra Erol’da son bölümünde Fatma’nın dramını bir kez daha ekranlara getirdi. Sakarya’dan programa katılan Melahat Oruç, 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı Fatma'nın, Ahmet Kaymaz isimli genç tarafından kaçırıldığını anlattı: “Kızım Kocaeli'nde yurtta kalıyordu. Ahmet Kaymaz isimli bir adam kızımı Zonguldak'a kaçırıp, resmi nikâh kıydı. Kızımın yüzde 45 engeli var. Bir evlilik yürütecek durumu yok. Kızım 4 bin lira maaş alıyor. Maaşı yüzünden evlendi. Adamın çocuğu var, bir de hanımı var, beraber yaşıyorlar.”

İşkence Gerçeği Canlı Yayında Ortaya Çıktı

Fatma’nın annesi kızının Ahmet ve kayınvalidesi tarafından işkence gördüğünü söyledi. Fatma tüm bu iddiaları reddederken sevilen sunucu Esra Erol şok gerçekleri canlı yayında açıkladı. Türkiye'nin gündemine oturan Fatma'yı doktora götürdüklerini söyleyen Esra Erol, bir buçuk aylık hamile olduğunu açıkladı. Anne Oruç kızına, "Sen kendine bakamıyorsun. Çocuğuna nasıl bakacaksın? Kim bakacak bu çocuğa?” diyerek sitem etti. Ayrıca anne Oruç, "Ahmet de bana 'ben Fatma'yı 2,5 milyara amcamın oğlun Faruk'a sattım' dedi” ifadelerini kullanmasıyla dikkat çekti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz