Esra Erol'da şaşırtan olay! Fenomen olmak için 47 yıllık eşini bıraktı

Esra Erol'da şaşırtan olay! Fenomen olmak için 47 yıllık eşini bıraktı

ATV ekranlarından yayınlanan Esra Erol’da programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. "Fenomen olmak için 47 yıllık karımdan vazgeçtim" diyen adam Esra Erol’u bile şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Sosyal medyada en çok konuşulan televizyon programlarından biri olan esra erol’da, yine tüm dikkatleri üzerine çekti. ATV ekranlarından yayın hayatına devam eden ve geniş bir izleyici kitlesi bulunan programda, fenomen olmak istediğini söyleyen Muzaffer Döner gündem oldu. Esra Erol’da programına katılan 64 yaşındaki Songül Döner’in açıklamaları sosyal medyada çok tartışıldı.

ATV’nin en sevilen televizyon programlarından Esra Erol’da canlı yayınına katılan Songül Döner, eşinin evi terk ettiğini söyledi. Songül Döner 47 yıllık eşi Muzaffer Döner'in evi terk ettiğini ve kendinden 20 yaş küçük biriyle birlikte yaşadığını ifade etti. Ünlü sunucu Esra Erol’dan yardım isteyen Songül Döner’in anlattıkları izleyicileri şaşkına çevirdi.

“Çocuklarımız ve Torunlarımız Var”

Esra Erol’da canlı yayınına çıkan 64 yaşındaki Songül Döner, eşi Muzaffer’in sosyal medyada fenomen olduğunu söyledi. “47 yıllık evliyiz. Ben ona ömrümü verdim. Çocuklarımız ve torunlarımız var.” diyen Songül hanımın isteği üzerine Esra Erol, kaçan eş Muzaffer Döner’e ulaştı. Canlı yayına katılan Muzaffer Bey, zeki ve yakışıklı olduğu için fenomen olduğunu söylemesiyle izleyenleri şaşkına çevirdi.

Ünlü sunucu Esra Erol’un bulup canlı yayına çıkardığı Muzaffer Bey, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisinden 20 yaş küçük biriyle birlikte yaşayan Muzaffer Bey, canlı yayında fenomen olduğunu söyleyerek Songül hanıma karşı dikkat çekici ifadeler kullandı. 47 yıllık evli Muzaffer Döner’in açıklamaları programın sunucusu Esra Erol’u da şaşkına çevirdi.

“Kocanı Fenomen Yaptın Çatla”

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Esra Erol’da programının canlı yayınına bağlanan Muzaffer Döner, eşine seslendi: “Kocanı fenomen yaptığın için, çatlayacaksın, patlayacaksın. Yarasın canıma canıma. Sen çatla, seni bitirdim, boşuyorum.” Canlı yayında oynamaya başlayan Muzaffer Döner’i gören eşi Songül Döner de kahkahalarına engel olamadı. Esra Erol’da programının canlı yayınında yaşanan bu olaylar sosyal medyada çok konuşuldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz