Esra Erol'da canlı yayında müjdeli haber geldi! Bu sefer mutluluk gözyaşları sel oldu aktı

Esra Erol'da canlı yayında müjdeli haber geldi! Bu sefer mutluluk gözyaşları sel oldu aktı

Hafta içi her gün ATV ekranlarından izleyicilerle buluşan Esra Erol’da programının son bölümünde duygusal anlar yaşandı. Bugüne kadar onlarca çiftin tüp bebek tedavisini üstlenen Esra Erol, Buz çiftine müjdeli haberi canlı yayında verdi…

Türk televizyonlarının en sevilen programlarından esra erol’da tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarından yayınlanan programda Türkiye’nin gündemine damga vuran olaylar yaşanıyor. Bugüne kadar pek çok çifte umut ışığı olan Esra Erol, yine gönüllerde taht kurmayı başardı.

Melek ve Adem Buz çifti, bebek sahibi olmak için uzun zamandır çabalıyordu. Esra Erol, bu sefer Melek ve Adem buz çiftinin yüzünü güldürerek canlı yayında müjdeli haberi verdi. Yaptığı yardımlarla gönüllerde yer edinen Esra Erol, programın ardından sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi.

Genç Çiftin Mutluluk Gözyaşları

Maddi zorluklar sebebiyle tüp bebek tedavisi olamayan çift, Esra Erol’dan yardım istedi. 8 yıldır evli olan Melek ve eşinin talebini kırmayan Esra Erol, son programında Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu ile yardım projesi başlattı. Genç çifte müjdeli haberi canlı yayında veren Esra Erol, bu sefer mutluluk gözyaşlarıyla karşılandı.

Canlı yayında tüp bebek tedavisi olacaklarını açıklayan Esra Erol, bir kez daha gönüllerde taht kurdu. Maddi zorluklar yüzünden 8 yıldır tüp bebek tedavisi olamayan genç çift, Esra Erol’dan yarım istemişti. Yarımseverliği ile bilinen Esra Erol, genç çiftin bu isteğini geri çevirmedi ve kadın doğum uzmanıyla birlikte yardım projesi başlattı.

İzleyiciler Duygusal Anlar Yaşadı

ATV ekranlarından izleyicilerle buluşan Esra Erol’da programının son bölümü adeta duygusal anlara sahne oldu. Gözyaşlarının sel olup aktığı canlı yayında bu sefer mutluluk gözyaşlarının olması herkese duygusal anlar yaşattı. Esra Erol’un müjdeli ile canlı yayında anne baba olacağını öğrenen çift birbirine sarıldı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Esra Erol’da programının izleyicileri ATV ekranlarından yayınlanan bu görüntülerle duygusal anlar yaşadı. Programın ardından Esra Erol’a sosyal medyada çok sayıda destek mesajı gönderildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz