Esra Erol'da büyük şok! 25 yıldır kocasını arayan Lütfiye Hanım'a müjde

Esra Erol'da büyük şok! 25 yıldır kocasını arayan Lütfiye Hanım'a müjde

ATV ekranlarının en sevilen televizyon programlarından Esra Erol’da yine çok konuşulacak bir ana sahne oldu. Akıllara durgunluk veren olayda 25 yıldır kocasını arayan Lütfiye Hanım, canlı yayında şoka girdi…

ATV ekranlarının fenomen programı esra erol’da tüm hızıyla devam ediyor. Esra Erol’da programının son bölümünde sosyal medyada çok konuşulan bir olay yaşandı. 25 sene önce Şevki Aktaş ile dünya evine giren Lütfiye Aktaş, 8 ay evli kaldıktan sonra kocasından haber alamadı. Tam 25 yıldır eşini arayan ve kocasını bulmak isteyen Lütfiye hanım Esra Erol’dan yardım istedi.

Türkiye’nin en sevilen programlarından Esra Erol’da yine bomba gibi bir olayla gündeme geldi. Lütfiye hanım konusu dikkatleri çekerken Esra Erol yine yaptığı yardımlarla gönüllerin sahibi olmayı başardı. 51 yıldır Almanya’da yaşayan Lütfiye Aktaş, 1995 yılında Şevki Aktaş ile tanıştı ve evlendi. 1996 yılında nikah masasına oturan çiftin ilişkisi ise sadece 8 ay sürdü.

Esra Erol Kayıp Kocayı Buldu

ATV ekranlarından yayınlanan Esra Erol’da programına konuk olan Lütfiye hanım, kocasını bulmak istediğini söyledi. Tam 25 yıldır eşinden haber alamadığını belirten Lütfiye hanımın yardım talebini geri çevirmeyen ünlü sunucu Esra Erol, müjdeli haberi verdi. Esra Erol, 25 yıldır kendisinden haber alınamayan koca Şevki Aktaş’ı eliyle koymuş gibi buldu.

Lütfiye Aktaş, “Kimliğinde bekardı. Sonradan öğrendim ölen kardeşinin eşi ile dini nikahlıymış. Biz evlendikten sonra bir kadın telefon etti ve sonra her şey ortaya çıktı.” ifadelerini kullandı. Şevki beyin Almanya’ya geldiğini söyleyen Lütfiye hanım “Orada iş buldu. Aldığı parayı da be görmeden eşine gönderiyormuş" demesi izleyicilerde şok etkisi yarattı.

Lütfiye Hanım Canlı Yayında Şoka Girdi

Ünlü sunucu Esra Erol, 25 yıldır kayıp kocayı buldu ve canlı yayına çıkardı. Bunun üzerine stüdyoya gelen Şevki Bey, 25 yıl sonra ilk kez eşiyle yüzleşti. Şevki Bey'i gören Lütfiye Hanım eşinin değiştiğini söyleyerek kısa süreli şok yaşadı. 25 yıl sonra yüzleşen çift, birbirine boşanmak istediğini açıklarken bu olay sosyal medyada çok tartışıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz