Esra Erol bir kez daha gönülleri kazandı! Kayıp Semanur bulundu

Esra Erol bir kez daha gönülleri kazandı! Kayıp Semanur bulundu

ATV ekranlarının en sevilen programlarından Esra Erol’da yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. İki çocuk annesi Semanur Atasoy, bir süredir kayıptı. Esra Erol ve ekibi Semanur’u bulup canlı yayına çıkarmasıyla beğeni topladı…

Türkiye’nin gündemine damgasını vuran olaylarla sık sık dikkatleri üzerine çeken esra erol’da programı yine çok konuşuldu. Hafta içi her gün ATV ekranlarından yayınlanan Esra Erol’da programına çıkan Bayram Atasoy, iki çocuk annesi olan kızı Semanur Atasoy’un kayıp olduğunu söyledi. Kızının bulunması için Esra Erol’dan yardım isteyen acılı babaya müjdeli haber bugünkü canlı yayında verildi.

Esra Erol ve ekibi, kısa süre içinde kayıp Semanur’u buldu ve canlı yayına çıkardı. Reyting rekorları kıran Esra Erol’da programında yine çok konuşulacak anlar yaşandı. Semanur Hanım, bugünkü canlı yayında şiddet gördüğünü iddia ettiği eşi Telat Atasoy ile yüzleşti. Karı kocanın ATV ekranlarından canlı yayınlanan yüzleşmesi, herkesi şaşırtan olaylarla sonuçlandı. Yükselen tansiyon anında Telat bey bir anda kendini yerlere attı ve sinir krizi geçirmeye başladı.

Semanur Kadın Sığınma Evinde Bulundu

Türk televizyonlarının en sevilen programlarından Esra Erol’da yine çok konuşulacak bir olaya sahne oldu. Semanur Atasoy, küçük oğlu Yasin’i de yanına alarak Samsun’da kayıplara karıştı. Babası Bayram Atasoy ve eşi Atasoy, Semanur hanımın bulunması için Esra Erol’dan yardım istedi. Kızı Semanur’un eşiyle sürekli kavga ettiğini söyleyen Bayram bey, her seferinde kızını barıştırdığını ifade etti.

Stüdyoda canlı yayında kızına seslenen acılı baba, “Nerede yaşamak istiyorsan orada yaşan. Ama yeter ki yüzünü göreyim” deyince duygusal anlar yaşandı. Milyonların sevgilisi Esra Erol, kısa sürede kayıp Semanur Atasoy’u buldu. Sevilen programın bugünkü canlı yayında yüzleştirilen karı koca arasında gerilim yükseldi.

Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi

Eşi Telat beyin kendisine sürekli şiddet uyguladığını söyleyen Semanur hanım, sert ifadeler kullandı. Bunun üzerine Telat bey eşinin giderken yanında götürdüğü küçük oğlunu görmek istediğini söyledi. Büyük oğlunu okula gittiği için canlı yayına çıkaramadığını söyleyen baba, “Çocuğumu görmek istiyorum” diyerek sinir krizi geçirdi. Sinirlerine hakim olamayan Telay bey canlı yayında kendini yerden yere attı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz