Tanju Özcan partisi CHP’yi eleştirdi

Tanju Özcan partisi CHP’yi eleştirdi
NotHaber

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, disiplin kuruluna sevk edilme kararının AK Partili bir milletvekilinin çağrısı üzerine alındığını söyledi.

Konuk olduğu bir sosyal medya programında, geçmişte başörtülü bir kadınla aralarında geçen diyaloğu anlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu hikayede geçen kadına yönelik aşağılayıcı ithamlar nedeniyle kamuoyu tarafından ağır bir şekilde eleştirilmişti.

TANJU ÖZCAN: AK PARTİLİ VEKİL ÇAĞRISIYLA DİSİPLİNE VERİLDİM

Bu olay nedeniyle partisi CHP tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Özcan, bu kararın AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın'ın çağrısı üzerine alındığını iddia ederek, “Bunu şaşkınlıkla izliyorum. Ben bu partide milletvekiliyken, il başkanıyken ne açıklamalar yaptım, beni kimse disipline vermedi” dedi. Arzu Aydın’ın daha önce CHP üyesi olduğunu hatırlatan Özcan, “Sayın Arzu Aydın’ın bizim partiyle bağı kalmadığını zannediyordum, yanılmışım” diye konuştu.

SIĞINMACILAR KONUSUNDA HAKLI OLDUĞUNU SAVUNDU

Suriyeli sığınmacılarla ilgili söylem ve eylemleriyle Kamuoyunda tepki çeken Özcan, yaptıklarının bütün Türkiye'de yankı bulduğunu iddia ederek “Milletvekillerimiz gittikleri illerde bunu tespit ediyor. Bu durum net olarak anketlere de yansıyor. Halkın yüzde 85'i, 'Bolu Belediye Başkanı doğru söylüyor' diyor” dedi.

“ABANT ARTIK FETÖCÜLERDEN TEMİZLENDİ”

CHP’nin hafta sonu Abant’ta düzenlediği kampa da değinen Özcan, bir dönem FETÖ’cülerle anılan Abant’ın artık CHP’nin kamp yeri olduğuna dikkat çekerek “Çok şükür CHP orada kamp yapmaya başladıktan sonra FETÖ'cüler oradan elini ayağını çekti. Bu beni Bolu Belediye Başkanı olarak ziyadesiyle mutlu ediyor. Artık Abant, çok şükür ki FETÖ'cülerin yaptığı toplantılarla anılmıyor. Heyecanla izlediğim bir toplantı oldu. İnşallah CHP bundan sonraki toplantılarını Abant'ta yapmaya devam eder” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz