Tanju Özcan'dan yeni skandal! Yardım dileyen kadın için ahlaksız imalar

Tanju Özcan'dan yeni skandal! Yardım dileyen kadın için ahlaksız imalar
NotHaber

Son dönemdeki sivri çıkışları ve avam üslubuyla eleştirilen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine tepki çeken sözler sarf etti. Özcan katıldığı bir programda kendisinden yardım isteyen bir kadın için ahlaksız imalarda bulundu.

Mülteciler için ırkçı ifadeler kullanarak Türkiye’de geniş bir kitlenin tepkisini çeken CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yepyepi bir skandala daha imza attı. Özcan, katıldığı bir Youtube programında kendisinden yardım isteyen bir kadın için ahlaksız imalarda bulundu.

MİDE BULANDIRAN AÇIKLAMA

Armağan Çağlayan’ın programına katılan ve Başörtülü olduğunu özellikle vurguladığı bir kadınla yaşadığı diyaloğu aktaran Özcan, "Bolu’da yaptığımız bir açılış sırasında tesettürlü bir hanım yanıma geldi. ‘Tanju Bey bir konu var konuşabilir miyiz’ dedi. Özel değilse burada anlatabilir misiniz’ dedim. 'Benim bebeğim olmuyor, bana yardımcı olabilir misiniz' dedi. 'Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim' dedim. Meğer kadıncağız tüp bebek tedavisi görmek istiyormuş. 'Bebeğim olmuyor bana yardımcı olabilir misiniz' diye direkt söze girince çevredekiler güldü." ifadelerini kullandı.

Özcan’ın yaşadığı olayı belaltı imalarla ve pervasızca gülerek anlatması vatandaşların büyük tepkisini çekti. Ancak küçük bir kesim de siyasi eğilimleri nedeniyle Özcan'ın bu ahlaksız sözlerine destek vermekten geri durmadı.

MECLİS ÜYELERİNE GAZOZLU GÖNDERME

Tanju Özcan daha önce "Yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapacağız. Bu misafirlik çok uzadı. Gitsinler istiyoruz. Benim askerim Suriye'de şehit düşüyor. Burada jöleli adamlar milletin karısına kızına bakıyor" şeklindeki ırkçı sözleriyle çok eliştirilmişti.

Özcan, ayrıça Belediye Meclisi’ndeki sözleriyle de gündem olmuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban’a, “Rahat ol Burak Bey. Sana bir gazoz söyleyeyim. Çok sevdiğim bir sanatçı var Nuri Alço. Onun gibi de bakıp söyleyeyim. Gazozun içine bir şey atmadık rahat olun” demişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz