SON DAKİKA | ASGARİ ÜCRET EK ZAM BELLİ OLDU! 2022 asgari ücreti ne kadar oldu? Asgari ücret zammı

SON DAKİKA | ASGARİ ÜCRET EK ZAM BELLİ OLDU! 2022 asgari ücreti ne kadar oldu? Asgari ücret zammı
NotHaber

SON DAKİKA HABERİ İLE ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 Temmuz ayından itibaren geçerli olacak şekilde ek zamlı asgari ücreti açıkladı. Buna göre, ek zamlı 2022 temmuz asgari ücreti ne kadar oldu? Asgari ücret zammı ve belirlenen rakam bilgisi haberimizde yer almaktadır.

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Asgari ücret zammı belli oldu. Son Dakika haberi neticesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 ek zamlı asgari ücreti açıkladı. Dolmabahçe Sarayı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni asgari ücreti ve konuyla ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı. Peki, buna göre, ek zamlı 2022 temmuz asgari ücreti ne kadar oldu? Asgari Ücret Zammı ve belirlenen rakam bilgisi haberimizde yer almaktadır. 

Cumhurbaşkanlığı iletişim ofisi tarafından tüm gazetecilerin Dolmabahçe Sarayı'nda saat 16.00'da hazır olması istendi. Burada toplanan gazeteciler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücreti açıklaması için hazırlıklarını tamamladı. Saat 16.00'da komisyon üyeleriyle buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem işveren hem de işçi temsilcileriyle görüştü. Bunun akabininde de yeni asgari ücret Erdoğan tarafından tüm kamuoyuyla paylaşıldı. Peki, 2022 asgari ücreti ne kadar oldu? İşte son dakika haberi ile duyurulan yeni asgari ücret rakamı...

ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLDU?

#SonDakika | Ek zamlı asgari ücret, 2022 Temmuz ayından itibaren geçerli olacak şekilde 5.500 TL olarak belirlendi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz