Deniz Kuvvetleri Komutanlığına iş yapan Kalkavan Grup çalışanı İslam’ı ve Müslümanları hedef aldı!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına iş yapan Kalkavan Grup çalışanı İslam’ı ve Müslümanları hedef aldı!
NotHaber

Dini değerlere ağır küfür ve hakaretlerde bulunan Deniz Furkan Talu, DHKP-C'ye yakınlığıyla bilinen Grup Yorum adına faaliyetlerde bulunduğu, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili Şafak Yayla'ya ise methiyeler dizdiği ortaya çıktı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına makine ve yedek parça temin eden Kalkavan Grup çalışanı Deniz Furkan Talu isimli şahıs, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla İslam’ı ve Müslümanları hedef aldı. Dini değerleri ağır küfürlerle hedef alan Deniz Furkan Talu, DHKP-C'ye yakınlığıyla bilinen Grup Yorum adına faaliyetlerde bulunduğu, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili Şafak Yayla'ya ise methiyeler dizdiği ortaya çıktı.

MÜSLÜMANLARA SKANDAL SÖZLER

Müslümanları ‘ibadethanelerde çocuklara taciz eden sübyancı’ olarak nitelendiren Talu, tartışmaya girdiği bir kadına ağır şekilde küfürler savurdu.

Paylaşımları hakkında suç duyurusu yapacaklara da, "Adımız sanımız şanımız belli, siz kah**ler gibi sahte hesaplardan yazmıyoruz" diyerek yanıt verdi.

İLK VUKUATI DEĞİL

Talu’nun sosyal medya hesabına bakıldığında, yakın dönemde de benzer şekilde hakaretler savurduğu, Hz. Muhammed ve İslam dinini sık sık hedef aldığı görüldü.

Talu bir paylaşımında Peygamberimizi hedef alarak, "Sizden çıksa çıksa sizin gibi ahlaksızlar namussuzlar çıkar. 1500 yıldır çıkmadı bundan sonra da ümidiniz olmasın." ifadelerini kullandı.

ALTINDAN DHKP-C ÇIKTI

Talu'nun DHKP-C'ye yakınlığıyla bilinen Grup Yorum adına faaliyetlerde bulunduğu da ortaya çıktı.

ŞEHİT SAVCI KİRAZ'IN KATİLİNE 'SENİ SEVİYORUZ' PAYLAŞIMI

Talu'nun, makamında şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili Şafak Yayla için de, "Seni çok seviyoruz Şafak" yazılı bir paylaşım yaptığı görüldü.

ÇALIŞTIĞI KURUM DENİZ KUVVETLERİYLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR

Talu'nun görev yaptığı Kalkavan Grup, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına makine ve yedek parça temin ediyor.

Talu'nun kişisel bilgilerinde söz konusu şirket için çalıştığı görülüyor.

 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz