Serok Ahmet diyen Bahçeli’ye ağır sözler!

Serok Ahmet diyen Bahçeli’ye ağır sözler!
NotHaber

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kendisine Serok Ahmet diye hitap eden MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ağır sözlerle karşılık verdi.

Kendisine ‘Serok Ahmet’ diye hitap eden MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ağır eleştiriler getiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Bir seçim kazanmak için Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkarılmasına, İmralı'dan mektup getirilmesine ses çıkarmadı” diyerek Bahçeli’yi topa tuttu.

“BAHÇELİ, OSMAN ÖCALAN’A SES ÇIKARAMADI”

Partisinin Denizli İl Kongresi’nde konuşan Davutoğlu, yerel seçimlerden önce terör örgütü PKK ele başısı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın TRT ekranlarına çıkarılmasını anımsattı. “Bir seçim kazanmak için Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkarılmasına, İmralı'dan mektup getirilmesine ses çıkarmayan Bahçeli, bizlere dair bazı hezeyanlarda bulundu. Yürekte ne varsa dile o çıkar. Sadece dile değil hale de o çıkar” ifadelerini kullandı.

17-25 ARALIK’TAN BAHÇELİ’Yİ SORUMLU TUTTU

Davutoğlu, 17-25 Aralık soruşturmalarını tekrar gündeme getirerek, “Sayın Bahçeli, kaçamazsın. Bugün yaşanan musibetlerin ikinci sorumlusu sizsiniz. Yolsuzların sorumlusu da sizsiniz. Ne sayın Erdoğan kaçabilir, ne sayın Bahçeli kaçabilir. Sayın Bahçeli 17-25 Aralık darbesini yolsuzluk olarak görüp 'Erdoğan hesap versin' diyordu. Şimdi niye unuttu 17-25 Aralık’ı?" şeklinde konuştu.

“AĞZININ PAYINI VERİRİZ”

Bahçeli ile son yaşadığı tartışmaya da değinen Davutoğlu, “Birisi siyasi tartışma başlatır ve bize parmak sallayarak, tepeden konuşmaya başlarsa, o tartışmanın hakkını da veririz, ağzının payını da veririz” dedi.

“Sayın Bahçeli'ye yakın bir zat bir tweet atmış” diyen Baheli, “'Biz' diyor, 'Serok ya da Ahmet Davutoğlu'na ne muhabbeti gösterecekmiş Sayın Bahçeli' Benim Bahçeli muhabbetine ihtiyacım yok. Biraz muhabbetle konuş, biraz nezaketle konuş, insanlarla sohbet et. Öyle donuk yüzle, öfkeli suratla, sürekli asabi konuşma. Bizim Sayın Bahçeli'nin muhabbetine ihtiyacımız yok. Bizim ona dediğimiz ülkenin evlatlarına muhabbet göstersin” diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz