Sanatçılardan Kızılay’a destek

Sanatçılardan Kızılay’a destek
NotHaber

Türk Kızılay’ının “Sensiz Olmaz” sloganıyla başlattığı kampanya için ünlü sanatçılar kamera karşısına geçti.

Türk Kızılay’ı, yardımseverlik bilincini aşılamak için başlattığı “Sensiz OlmazKampanyası için sanatçılar kamera karşısına geçerek destek verdi.

“SENİN İYİ KALBİN OLMASA KIZILAY DA OLMAZ”

Gönüllü olarak Kızılay’a destek veren sanatçılar videolarda, "Senin kök hücre bağışın olmasa umutla bekleyen binlerce hastanın hayalleri de olmaz. Senin gibi yardımsever insanlar olmasa milyonlarca ihtiyaç sahibinin yüzündeki gülümseme de olmaz. Senin eğitime desteğin olmasa okumaya can atan binlerce çocuğun geleceği de olmaz. Senin iyi kalbin olmasa Kızılay da olmaz. Sensiz olmaz” mesajını verdi.

KAMPANYAYA DESTEK VEREN SANATÇILAR

Müzik, tiyatro, sinema ve televizyon dünyasından pek çok ünlü ismin yer aldığı kampanyaya destek veren sanatçıların listesi şöyle: Hakan Altun, Irmak Arıcı, Serkan Çağrı, Emel Sayın, Ömür Gedik, Koray Avcı, Şükriye Tutkun, Bülent Serttaş, Hayko Cepkin, İpek Acar, İlyas Yalçıntaş, Suzan Kardeş, Yavuz Bingöl, Orhan Hakalmaz, Sinan Akçıl, Azerin, Cahit Berkay, Turgay Başyayla, Ferman Akgül ve Sevcan Orhan.

Türk Kızılay ile olan ilginç ve komik anılarına da mesajlarında yer veren sanatçıların videoları, Türk Kızılay’ın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

İLK KAMPANYADA HANGİ SANATÇILAR YER ALDI?

Kızılay’ın yine “Sensiz Olmaz" mesajıyla başlattığı projeye daha önce Demet Akbağ, Ata Demirer, Oktay Kaynarca, Mert Fırat, Açelya Akkoyun, Fikret Kuşkan, Erkan Can, Güven Kıraç, Menderes Samancılar, Gizem Karaca, Hakan Boyav, Bahtiyar Engin, Levent Ülgen, Hülya Koçyiğit, Kadir Doğulu, Tilbe Saran, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Kaçan, Bülent İnal ve Haldun Dormen de destek vermişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz