Şener Şen ve Ezgi Mola ‘Kolları Sıvıyoruz’ kampanyasının yüzleri oldu

Şener Şen ve Ezgi Mola ‘Kolları Sıvıyoruz’ kampanyasının yüzleri oldu
NotHaber

Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı ‘Kolları sıvıyoruz’ kampanyasının kamu spotunda usta oyuncu Şener Şen ve Ezgi Mola yer aldı.

Sağlık Bakanlığı, aşıyla ilgili tereddütleri ortadan kaldırmak ve Kovid-19 ile mücadele kapsamında sinema sanatçıları Şener Şen ve Ezgi Mola'nın yer aldığı kamu spotları hazırladı. "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla hazırlanan kamu spotunda Şener Şen ve Ezgi Mola vatandaşları aşı olmaya çağırdı.

“NORMAL HAYATA GERİ DÖNMEK İÇİN AŞI YAPTIRIN”

Şener Şen, kamu spotunda vatandaşlara şu sözlerle aşı yaptırmaya çağırdı: "Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için, normal hayatımıza geri dönmemiz için siz de mutlaka aşınızı yaptırın." ifadesini kullandı.

Ezgi Mola ise film göndermesi yaparak vatandaşlara seslendi: "Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz birçok şeyi pandemi döneminde yaşadık. Ancak filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde. Aşımızı olalım, hayatımıza kaldığımız yerden sağlıkla devam edelim."

“EN ETKİLİ YOL AŞI”

Videonun tanıtım sesinde "Hepimiz biliyoruz ki salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu, dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Tedbirler ve aşıyla Kovid-19'u aşıyoruz. Sağlığımız için kolları sıvıyoruz." ifadeleri yer aldı. Kamu spotları televizyon ve sosyal medya mecralarında gösterileceği belirtildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz